Jobbet Projektledare digitalisering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare digitalisering publicerad av Made for Sales

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på digitaliseringsresan i ett stabilt bolag inom fastighetsbranschen? MADE FOR söker nu en driven och självgående projektledare till HSB Norra Stor-Stockholm.

I rollen som projektledare för Kund- och Medlemsservice ansvarar du för ett digitaliseringsprojekt vars syfte är att säkerställa ett effektivt arbetssätt och standardisera den manuella hanteringen av inkommande kundärenden. Du har en verksamhetsnära roll med fokus på att inleda implementationen av E-tjänsten för digital köhantering när det lämnas över från projekt till förvaltning. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

  • Ta fram utbildningsmaterial, leda pilotprojekt och etablera en plan för vidare utrullning.
  • Delta i projektmöten, utveckla interna processer för hantering och medverka vid framtagning av införsäljningsprocessen mot bostadsrättföreningarna.
  • Coacha medarbetare i övergången till det digitala samt säkerställa att rutiner och andra arbetsdokument upprätthålls och utvecklas.

Vi söker dig som är van att arbeta mot slutkund och att självständigt driva projekt från start till mål. Du behöver ha en god teknisk förståelse och det är en stor fördel om du har arbetat i en roll som projektledare eller projektkoordinator med fokus på digitalisering. Erfarenhet från fastighetsbranschen ses som meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du är:

  • Självgående, strukturerad och ansvarstagande med en stark vilja att uppnå goda resultat.
  • Nyfiken och initiativtagande – du ser positivt på nya utmaningar och drivs av utveckling.
  • Pedagogisk – du har en god kommunikativ förmåga samt är duktig på att motivera och skapa engagemang, både externt och internt.

Du erbjuds en spännande roll där du får vara med och digitalisera processer och arbetssätt. Du får möjlighet att arbeta på ett stabilt, medlemsägt företag med kärnvärden som innefattar engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Uppdraget förväntas pågå under ett cirka 1 års tid, där du under de första 6 månaderna är anställd som konsult hos MADE FOR, ett personligt och modernt bemanningsföretag med seriösa uppdrag och nära relationer till sina konsulter.

Lockas du av möjligheten att utvecklas som projektledare i ett spännande bostadsföretag? Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

HSB är en medlemsorganisation och Sveriges största bostadskooperation. Sedan starten 1923 har vi byggt och förvaltat bostäder och bidragit till många innovativa lösningar för det moderna boendet. HSB Norra Stor-Stockholm är norra Stockholms största bostadsföretag och en av regionens ledande bostadsbyggare med cirka 500 nya bostäder på gång de närmaste åren. Kontoret ligger i Jakobsberg centrum där drygt 80 personer arbetar.

Referens

madeforsales682

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till