Jobbet Projektledare digital utveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare digital utveckling publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Som projektledare har du mycket kontakt med verksamheten såväl som IT-avdelningen, och till din hjälp i arbetet har du en kunnig projektgrupp som består av såväl teknisk kompetens som representanter för verksamheten.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid via Randstad Technologies.Vi söker dig med ett par års erfarenhet av arbete inom kvalificerad administration och/eller projektledning. Vi ser det som mycket meriterade om du har tekniska förkunskaper eller har drivit projekt inom IT tidigare. 


Det är även meriterande om du:
- kommit i kontakt med processer så som ITIL.
- Har vana av att driva projekt enligt Scrum i agila webb- och systemutvecklingsprojekt.
Förmåga att självgående leda utvecklings- och integrationsprojekt för frontend och backend
- integrationer mot tredjepartslevantörer.
- Ta verksamhetens behov och omsätta i lösningsförslag, från förstudie till levererad systemlösning.
- Erfarenhet av UX, konverteringsoptimering och systemtester.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

 För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Uppdragsgivare: Randstad Technologies

Ort: Västerås kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-31

Kontaktperson: Mathias Johansson

Referens

201256993

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till