Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare digital media till Adway, Göteborg jobb i Göteborg på Adway

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare digital media till Adway, Göteborg på Adway

Projektledare digital media till Adway, Göteborg

Adway Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du en passion för digital marknadsföring och vill  hjälpa några av de största arbetsgivare att hitta nya talanger via social medier? Är du intresserad av stärka kundens varumärke via Employer branding och Talent Acquisition! Adway letar efter en projektledare som vill joina oss på vår tillväxtresa. Du ingår i vårt operativa team som jobbar likt en marknadsbyrå där vi hanterar alltifrån implementationer av vår produkt till kreativt innehållsskapande. 

Vilka är Adway

Adway är ett ScaleUp-bolag med kontor i Göteborg, Stockholm, och London. Vi brinner för att hjälpa bolag att hitta de bästa kandidaterna på marknaden. Det gör vi genom att attrahera och konvertera topptalanger med hjälp av automatiserad jobbannonsering i sociala medier.

Om rollen

Som projektledare kommer du vara ytterst ansvarig för att leda kundernas employer branding strategi för att hitta rätt kompetens till deras företag, via social media. Du kommer jobba med  både svenska och internationella bolag. I nära dialog med kund analyserar du kundens kompetensbehov och kartlägger hur de i dag arbetar med att attrahera kompetens, hur annonser ska utformas och hur landnings sidan ser ut. Baserat på den informationen tar du fram en digital strategi. Via betald social media på tex: LinkedIn, Instagram, Facebook, Youtube, Snapchat  skapas kampanjer och marknadsföring som ska attrahera just den kompetens kunden söker. Du driver projektet tillsammans med ditt team på Adway och eventuell extern byrå. Du hanterar budget och  deadline. 

Tillsammans med ditt team kommer du leda möten och workshops med kunden där din expertis inom marknadsföring och  SoMe krävs, tex hur våra kunder ska arbeta med deras employer branding strategi för att attrahera  önskad kompetens/målgrupp. Tillsammans med vår Social Media Content Creator, ansvara för uppföljning av kampanjernas prestation.

Vem söker vi
Vi tror att du har god erfarenhet av betald marknadsföring via Social media genom kanaler som LinkedIn Business Manager, Instagram, Facebook, Youtube, Snapschat , Google Ads och är trygg i rollen som rådgivare när det kommer till att hjälpa kunden  med konsumentberättelser och digitala strategier. Du har erfarenhet av att driva projekt,  hålla deadlines och hantera en budget. Kanske kommer du från en inhouseavdelning alternativt reklambyrå och vill vidare in i en roll som projektledare och jobba nära kund. 

Vad kan Adway erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande tillväxtresa och tror starkt på individuell utveckling och vill att du ska växa i takt med bolaget! Vi har höga mål, fantastiska kollegor och en kultur som stödjer din framgång. Det finns ett nära samarbete över teamen och alla hjälps alltid åt för att leverera det bästa för våra kunder.
Bli en del av ett snabbväxande ScaleUp-bolag med korta beslutsvägar. Arbeta med en unik produkt som genererar stort värde för våra kunder. Roliga kollegor som älskar att hitta på saker både på och utanför arbetstid. After-Works, Quiz, resor och besök på våra kontor i Stockholm, Polen och London.

Så söker du
Är du Adways nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan, du söker via jerrie.se Har du frågor kontakta Frida Dire rekryteringskonsult på Jerrie, 0703 001016 [ Link removed ]

Sista ansökningsdagen är 30 november

Vi ser fram emot att höra av dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 175858