SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare Byggnadsautomation till Järfälla Kommun jobb i Järfälla på Järfälla Kommun

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare Byggnadsautomation till Järfälla Kommun på Järfälla Kommun

Projektledare Byggnadsautomation till Järfälla Kommun

Järfälla Kommun Järfälla, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Järfälla kommun befinner sig i ett expansivt skede vilket innebär att du som projektledare får möjlighet att utmanas och utvecklas genom att ta dig an en variation av spännande byggprojekt. Du får arbeta i en väl fungerande organisation där vi värdesätter gott samarbete och resultat.

Fastighetsavdelningen består av ett 50-tal anställda och ansvarar för ca 430 000 m2 lokalytor, skolor, förskolor samt äldreboenden. Vi inom avdelningen har hög kompetens och bra stämning vilket leder till högt betyg i medarbetarundersökning och NKI. 


kvalifikationer.


  • Eftergymnasial utbildning/högskola inom el/tele/svagström eller annan likvärdig utbildning.
  • Några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och verksamhet, vi tror att du idag arbetar i en liknande roll. 
  •  Vi lägger stor vikt på kunskap om tekniska lösningar, fabrikat och överordnade system.
  • Vi ser det som Meriterande om du har kunskap om EcoStructure Building Operation.
  • Gärna goda kunskaper i engelska. 
  • God datavana är ett krav. 
  • Körkort är ett krav.

Arbetet innebär många kontakter med verksamheterna i kommunen, både internt och externt varför din samarbetsförmåga är mycket viktig och att du kan förmedla idéer och bidra till utveckling. För att lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att ta initiativ och planera, genomföra och följa upp arbeten. Att du är ansvarskännande, självgående och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

En förutsättning för anställning till den här positionen är att du inte finns med i belastningsregistret.


ansvarsområde.

Som projektledare byggnadsautomation kommer du att jobba som delprojektledare och stötta projektledare i byggprojekt. I byggprojekten kommer du att delta med din spetskompetens i projektering, genomförande fram till överlämnande till avdelningens driftenhet. Du besitter stor teknisk kunskap och yrkesmässig skicklighet ute på fältet och fungerar som ett bollplank till kollegorna genom din kompetens.

Du kommer att ansvara för all byggnadsautomation i byggprojekten med kravställning enligt kommunens riktlinjer, inköp, beslut i tekniska frågor, ekonomi, kvalitet, marknadskontroll och uppkoppling till överordnat system. I rollen som beställare medverkar du vid upphandling av entreprenörer för utförande av installationer vilket innebär att du ska kunna ställa krav på entreprenörer och vara väl förtrogen med entreprenadjuridik och LOU. 

I rollen som projektledare både utvecklar och fördjupar du samarbetet med de kunder du arbetar med. I detta arbete samverkar du också med andra delar inom vår organisation och även med externa resurser utifrån varje specifikt projekt. Du kommer att ha mycket kontakt med entreprenörer och konsulter så samarbete är väldigt viktigt förutom gott samarbete internt på avdelningen.


ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 22 augusti 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! Frågor som uppkommer under semesterperioden kommer att besvaras i augusti. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen välkommen att kontakta:
Hannah Sandström
Senior Rekryteringskonsult
[ Email address blocked ]  

Fackliga representanter Järfälla Kommun:
Peter Ulander, Kommunal 08-58028500 (växel) alt. [ Email address blocked ]
Johanna Siverling, Vision 08-58028500 (växel) alt. [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201397334