Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Projektledare brandsäkerhet - Confidence på Confidence Security AB

Projektledare brandsäkerhet - Confidence

Confidence Security AB Sundbyberg, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Confidence är en specialist inom säkerhetsintegration och kundanpassade säkerhetstjänster som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, trygghetskameror, hotellås och IT infrastruktur. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Confidence består av medarbetare som vill mycket och drivs av att erbjuda en hög innovativ kompetens. Vi brinner för att leverera lösningar med hög kvalitet till stor nytta för kunden. Alla medarbetare är med och tar ansvar för leveransen till våra kunder och har ett stort eget initiativansvar som bidrar till våra gemensamma mål.

Confidence Security Sweden AB ingår i Confidence-koncernen som är noterat på NASDAQ First North. Vi är idag cirka 65 medarbetare och finns etablerade idag på 3 st orter, Stockholm, Göteborg och Rättvik. Detta gör att du som anställd erbjuds en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi arbetar aktivt med förbättringar och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande och en trygg arbetsplats.

Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjligheter till både vidareutbildning och finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss. På Confidence är alla lika värda och är en del av ett starkt samspelande team som skapar framgång.

Projektledare brandsäkerhet

Dags för en ny utmaning?

Företaget är på stark frammarsch och inne i ett mycket spännande skede. Tack vare starka ägare i ryggen och satsningen på infrastrukturkänsliga branscher är det möjligt för oss att bygga ett allt starkare brandsäkerhetsteam och nu behöver vi komplettera med ytterligare en produktiv medarbetare för att möta upp den ökande efterfrågan. Trots rådande omständigheter är det full fart framåt.

Som projektledare hos Confidence kommer du att leda brandsäkerhetsprojekt av varierande storlek från start till mål i hela Storstockholmsområdet. Du kommer du att ha stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling då vi har en platt organisation med högt till tak och korta beslutsvägar. Utmaningen för dig handlar dels om att nå uppsatta mätbara mål avseende kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet, men också om att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Din förmåga att ta initiativ till förbättringsförslag kommer att uppskattas och tas till vara i största möjliga mån. Vi vill att du ska blomstra hos oss.

Vi söker dig som redan är en van och produktiv projektledare. Du kan lätt påvisa goda resultat från dina tidigare liknande arbeten. Du har troligtvis gedigna kunskaper när det gäller brandlarm och de regler som gäller t.ex. SBF 110:8. Vi utgår ifrån att du har körkort och behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift. Förutom din yrkesmässiga kompetens tror vi att du är en typisk lagspelare som vill göra skillnad och är beredd att kavla upp ärmarna för att bidra till teamets och företagets framgångar.

Det här blir kanske den mest spännande utmaningen hittills i din karriär och förutom kompetenta, glada och positiva arbetskamrater erbjuds du bra anställningsvillkor samt mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan och berätta gärna i din cv eller ditt personliga brev om dina tidigare uppnådda resultat. Har du frågor så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
 

Recommended skills

Säkerhetstjänster
Säkerhetsanalys (Datasäkerhet)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.52548