SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektledare Automation på Bravida Sverige AB

Projektledare Automation

Bravida Sverige AB Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du arbeta på ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter till utveckling? – Då har vi jobbet för dig! Bravida Västerås befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en Projektledare till vår nya satsning, Automation. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

I rollen som projektledare inom automation kommer du vara navet i projektverksamheten. Du är ansvarig för våra automationsprojekt. Allt från att vara delaktig i att ta fram försäljningskalkyl, till att ansvara för projektplanering ekonomi och utförande, till färdig leverans. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå utav:

 • Leda projektens olika faser samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekten.
 • Utveckla och bevara kundrelationer genom värdeskapande tilläggsförsäljning.
 • Arbeta med bland annat upphandlingar/inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete.
 • Leda och engagera medarbetare och verka för att skapa ett positivt team.
 • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan.
 • Vara delaktig i att ta fram konstruktioner, Drift och skötselinstruktioner och vara delaktig vid besiktning.
 • Efter utfört projekt överlämna det till service.
 • Återkoppla de erfarenheter vi har fått i utfört projekt, till övriga projektdeltagare och kollegor.
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten och ständigt utmana våra processer för att hitta ett konkurrenskraftigt arbetsflöde.

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv, ditt intresse och din förmåga att tillsammans med dina medarbetare skapa ett högpresterande team. Tillsammans skapar vi stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla fastighetstekniska discipliner hos oss inom Bravida.

Ditt nya team
På Bravida Västerås kommer automationsteamet till en början bestå utav tre-fem medarbetare som tillsammans kommer lägga grund för vår Automationssatsning. Utöver Automation erbjuder Bravida Västerås alla typer av tjänster inom el, värme och sanitet, ventilation, sprinkler, dimma/släcklösningar, kyla, brandskydd, säkerhet och fastighetsautomation. Vår bredd och vårt samarbete är vår styrka!

Vi söker dig som

 • Tidigare arbetat med projektledning
 • Har god teknisk förståelse och ett stort intresse för programmering, IT och nätverksteknik
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda ekonomiska kunskaper
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom fastighetsautomation och/ eller installation.

Som person trivs du att arbeta såväl självgående som i grupp. Du har för vana att ta ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och är social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och du arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig mer om tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig! För att lyckas i rollen är du en driven person och du är bekväm att verka i en bransch som nu står inför en stor förändring då det gäller att digitalisera fastigheter.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om [ Link removed ] och [ Link removed ] du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 6 juni 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Läs mer om vår automationssatsning [ Link removed ]

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7935