Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare/Affärsutvecklare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare/Affärsutvecklare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm på Reperio Search

Projektledare/Affärsutvecklare till Dina Försäkring AB, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta hos en av branschens trevligaste försäkringsbolag med en familjär atmosfär, då har du chansen nu! Dina Försäkring AB expanderar och söker nu ett flertal roller till enheterna för kundutveckling och IT!

Har du intresse för affärer och teknik?, då ska du se hit! Nu söker Dina Försäkring en driven och nyfiken Projektledare/Affärsutvecklare till enheten för kundutveckling. Hos Dina Försäkring kommer du att få möjlighet att arbeta brett och ständigt utvecklas i din roll. Företaget sitter dessutom i fräscha lokaler, med gym och gruppträningsmöjligheter, ett stenkast ifrån slottet på Skeppsbron i Stockholm.

Dina Försäkringar

Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dinagruppens fem lokalbolag.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Dina Försäkrings räkning en projektledare/affärsutvecklare. Som projektledare/affärsutvecklare kommer du att planera, leda och driva större och mindre verksamhetsprojekt och utvecklingsaktiviteter, så gott som alltid innebär initiativen digitalisering och IT utveckling, i nära samarbete med kollegor och konsulter. Projekten och utvecklingsprojekten drivs från idé till införande i verksamheten och som person är du därför nyfiken och duktig på att samverka med olika kompetenser. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Konkretisera och förverkliga utvecklingsförslag
  • Självständigt driva och ansvara för tidplan, resursallokering, budget samt för  dokumentation och slutrapporter.
  • Sammankalla arbets- och styrgrupper samt dokumentera och paketera under arbetets gång
  • Arbeta internt nära olika avdelningar såsom sälj, skador, ekonomi, kundutveckling, it etc. 

Vem söker vi

Rätt person har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och en projektledarutbildning. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av att ha drivit utvecklingsarbeten med verksamhetskrav kopplade till IT utveckling samt besitter kunskaper i projektstyrning genom tidigare erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och behärskar Officepaketet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av agila metoder samt har erfarenhet från försäkringsbranschen. Som person är du drivkraftig, nyfiken och är en skicklig kommunikatör som kan hantera olika frågor samtidigt.

Vad erbjuder Dina Försäkring?

Att arbeta på Dina Försäkring innebär att du har en samhällsbärande funktion. Det är medarbetarna på Dina Försäkring som tillsammans ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet, att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet och som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos Dina Försäkring och du ska känna att du är en viktig del i det. Dessutom kommer du till ett företag med Dina-andan som handlar om att företaget värnar om sina kunder och medarbetare. Kulturen präglas av en trevlig och informell arbetsmiljö. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet. Dina Försäkring erbjuder dig dessutom ett bra kollektivavtal och alla förmåner som branschen normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar.

Låter det intressant? Urval sker löpande så bifoga din ansökan nedan så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden till den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Hellström, ansvarig Rekryteringskonsult på Reperio Search via [ Email address blocked ] eller 073 – 540 03 31.

[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1196035-274339