Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare / Testare till Swesharp jobb i Borlänge på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare / Testare till Swesharp på Bravura

Projektledare / Testare till Swesharp

Bravura Borlänge, Dalarnas län Heltid

Har du en god teknisk förståelse och trivs att arbeta i en kundnära roll? Vi söker en engagerad projektledare till Swesharp!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Swesharp.

Om företaget

Swesharp bygger verksamhetssystem från grunden istället för att anpassa befintliga affärssystem. De bygger system som stödjer kundens verkliga huvudprocess, dvs. det arbete som utgör kärnan i deras verksamhet.

Swesharp har byggt verksamhetssystem åt flera olika svenska branscher och lägger alltid stor vikt vid att sätta sig in i den aktuella branschen. Efter 18 års samarbete med olika byggföretag har de en unik insikt och kunskap om den svenska byggbranschen! De har arbetat med både små och stora byggföretag och räknar idag 2 av Sveriges största byggföretag bland deras kunder. Deras system används på riksnivå dvs. i hela Sverige.

2018 utsågs Swesharp till vinnare av Gasellpriset i Dalarna för sin tillväxt under åren 2015-2017!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare driver och samordnar du projekt mot Swesharps kunder. Projekten berör delvis nya system som ska implementeras hos kund, men även förvaltning, vidareutveckling och supportering av befintliga system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av kravanalys, kravspecificering och tester. Vidare ansvarar du över att driva dialogen mot kund. Du genomför möten med kunder regelbundet där du analyserar kundens behov framåt. Utifrån kravanalysen arbetar du fram ett underlag till ditt team av systemutvecklare och tillsammans tar ni fram en tidsplan för projekten utifrån kapacitet och kundens önskemål. En stor del av din roll är att utföra tester av systemens funktioner. I projekten testar du stegvis funktionerna som utvecklarna färdigställt och återkopplar eventuella avvikelser.

Ditt team består av dig som projektledare samt tre systemutvecklare. Ni samarbetar tätt i projekten och har dagliga uppföljningsmöten. Vidare har du ett nära samarbete med företagets VD som stöttar teamet vid behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom ett tekniskt område är meriterande
• Erfarenhet av projektledning/kravanalys/testning är starkt meriterande
• Du har ett tekniskt intresse och en god teknisk förståelse
• Talar och skriver obehindrat på svenska

I rollen som projektledare är det av stor vikt att du är serviceinriktad och vi ser gärna att du har erfarenhet av att kommunicera med externa parter. Vidare är det viktigt att du kan kommunicera pedagogiskt både mot företagets kunder och mot ditt team av utvecklare i samband med kravanalys och kravspecificering. Då du arbetar mot tidsplan ser vi att du har en god förmåga att strukturera arbetet för dig och ditt team samt att du kan behålla lugnet i pressade situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Borlänge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektledare, projektledning, teknik, IT, systemutvecklare, testning, testare, system, systemvetare, ingenjör, service, kravanalys

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3587101