Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare med säljansvar och digital utveckling jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare med säljansvar och digital utveckling på Bravura

Projektledare med säljansvar och digital utveckling

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en nyfiken säljare med grundförståelse för digital marknadsföring som kanske tidigare arbetat på reklambyrå och är sugen på att utforska Stockholmsmarknadens spännande företag och nya affärsidéer. Här erbjuds du en central roll i teamet med stor frihet att själv leda ditt arbete.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lennandia Advertising.

Om företaget

Lennandia är en reklambyrå i Stockholm och Karlskrona och består idag av 7 anställda. Företaget har varit verksamt sedan 1988 och har därmed lång erfarenhet av att bygga varumärken och förmedla berättelser. Affärsidén är att skapa kommunikation och reklam med lust och logik. Lennandia arbetar med helhetsstrategier och ansvarar för genomförandet från start till mål. Byrån jobbar i första hand med att producera digitalt content för både webb och sociala medier.
Lennandia är en reklambyrå med gedigen erfarenhet av att bygga och förvalta stora varumärken som MRF (Motorbranschens Riksförbund) och Länsförsäkringar. Eller för den delen mindre aktörer som inredningsexperterna Furnit Group eller det lyxiga lägenhetsprojektet Åhus Brygga på Österlen. Just nu behöver Lennandia förstärka kärntruppen med en viktig nyckelroll; en nyfiken säljansvarig.
Din tjänst är placerad på Lennandias kontor på Regeringsgatan i Stockholm där du arbetar tillsammans med en av grundarna. Det finns även möjligheten att ibland arbeta från kontoret i Karlskrona, mitt i den blekingska skärgården.

Denna tjänst är placerad i Stockholm där du arbetar tillsammans med en av grundarna. Det finns möjlighet att utgå från kontoret i NK-huset och hemifrån. Det finns även möjligheten att ibland arbeta från kontoret i Karlskrona.

Arbetsuppgifter

Som säljansvarig blir din främsta uppgift att utöka Lennandias kundportfölj. Det innebär att du kontaktar företagskunder och genomför säljmöten, både fysiskt och digitalt. Ofta handlar det om att visa möjligheter med dagens digitala marknadsföring på plattformar som kan utveckla kundernas affärer. Du tar fram kostnadsberäkningar tillsammans med vår produktionsledare och har en kontinuerlig dialog med kunden under projektets gång, men även efteråt. I rollen som säljansvarig har du även möjlighet att delta i byråns kreativa arbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Goda kunskaper i digitala verktyg och sociala medier
• God förståelse och intresse för försäljning av tjänster inom B2B
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Kunskap och erfarenhet inom marknadskommunikation är meriterande, men inte ett krav. Du kan vara nyutexaminerad från en reklam- eller medieutbildning eller annan relevant utbildning.

För att trivas på Lennandia ska du ha ett nyfiket tillvägagångssätt och vilja hålla dig uppdaterad inom branschen samt våga ta dig an projekt – även sådana som du tidigare inte gjort. Du är ödmjuk och värdesätter dina relationer och har lätt för att skapa lojalitet och långsiktiga samarbeten. Vidare ser vi att du är kreativ i ditt tankesätt och initiativrik i ditt agerande. Du trivs med att ha mycket att göra och har erfarenhet av att självständigt driva ditt arbete för att uppnå bästa resultat.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, kundansvarig, Account Manager, AM, sälj, kommunikation, reklam, marknadsstrateg, projektledare, journalist, B2B, advertising

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3492601