Jobbet Projektledare / projektör / markanläggning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare / projektör / markanläggning publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du driva och ta stort ägandeskap i projekt? Lockas du av att arbeta i ett tillväxtföretag med korta beslutsvägar? Vi söker dig som motiveras av nya utmaningar i arbetet och som trivs med många kontaktytor.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SP Utemiljö.

Om företaget

SP Utemiljö är ett företag som specialiserar sig inom markanläggning, trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel. Verksamheten inriktar sig både till privat och offentlig sektor där de arbetar löpande med större kunder såsom AB Stångåstaden. Företaget grundades år 2008 och består i dagsläget av 20 personer där verksamheten präglas av gemenskap och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret att planera och leda projekt inom markanläggning. Det är din uppgift att driva projekt från början till slut där du gör kalkyler, inköp och tar fram projektdokumentation. Vidare har du ett ansvar för projektbudget, fakturering och attestering. I ditt arbete har du löpande kontakt med beställare, kunder och andra intressenter. Du arbetsleder även personal på plats i projektet. Rollen är placerad både på kontoret och ute på fältet där det krävs därför att du har förmågan att se helheten och hålla i många trådar samtidigt. Ditt övergripande mål är att utveckla och bibehålla nöjda och lönsamma kunder.

Formella krav

• Eftergymnsial utbildning inom väg- och vatten, byggingenjör eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet • Erfarenhet av att leda projekt och/eller processer • Erfarenhet av operativt arbete inom entreprenadbranschen • God förmåga att kunna uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift • B-körkort Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att nå gemensamma mål. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla bli slutförda i tid. Vidare har du lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut där varken tidspress eller bristande information påverkar din beslutsförmåga. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Referens

2769901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till