Jobbet Projektledare till Hello World! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare till Hello World! publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas som projektledare och vara med och tända digitala stjärnor tillsammans med Hello World? Sök idag!

Nu söker vi ytterligare entusiastiska, drivande och strukturerade projektledare till Hello World! - en ideell förening som brinner för att främja digitalt skapande för barn och ungdomar via sommarläger och meetups, oavsett tidigare förkunskaper eller bakgrund. Du kommer arbeta tätt med våra andra projektledare och att ha en viktig roll i ett litet, entreprenöriellt och värderingsstyrt team där ingen dag är den andra lik. Som projektledare kommer du tillsammans med teamet arbeta med införsäljning till nya partners samt med kommunikation och administration kring våra läger, meetups och andra evenemang. Du kommer dessutom vara delaktig i våra meetups på söndagar och läger under sommarloven där barn och ungdomar arbetar med digitalt skapande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du en omväxlande och social roll där du får ett stort ansvar för vår projektledning och det dagliga arbetet. Uppgifterna varierar från dag till dag och du kommer utmanas i att lära och tänka nytt. Hello World! är en förening med starka värderingar och höga ambitioner och du kommer att vara delaktig i att stärka Sveriges framtida konkurrenskraft. Dessutom tror vi att du kommer utvecklas på vägen - oavsett om du nyligen slutat skolan eller har lång arbetslivserfarenhet. Du kommer att själv driva projekt, likväl som att du kommer att jobba tillsammans och under någon av våra andra projektledare. Vi är en platt organisation där du kommer att få jobba med allt mellan högt och lågt, därför kommer du trivas som bäst om du har förmågan att jobba prestigelöst.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare arbetar du dagligen med försäljning samt planering och genomförande av vår verksamhet. Du kommer ha många kontaktytor och vara delaktig i att sprida Hello World!s budskap om att låta alla barn och ungdomar få möjlighet att få insikter och kunskap i programmering för att kunna passa i en digital värld.


Som projektledare innebär din roll att: 


 • Sköta planering, deltagaradministration, resebokningar och stipendieurvalsprocesser för våra sommarläger, meetups och andra evenemang

 • Självständigt initiera och ha dialog med leverantörer och samarbetspartners

 • Sälja in sponsorskap till partners

 • Arbeta med digitala e-postutskick och nyhetsbrev till sponsorer, kursdeltagare och leverantörer

 • Hantera samtal och kommunikation via e-post och sociala media gällande aktuella projekt

 • Arbeta med organisation och genomförande av sommarläger

 • Vara meetupvärd vissa söndagar hos våra partners där du organiserar ledare, barn och föräldrar samt ser till att all nödvändig utrustning finns på plats

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra meetups sker på söndagar och lägerverksamheten är under sommarperioden, så du bör vara beredd på att jobba varannan helg och merparten av sommarlovet och du behöver ha körkort. Kontoret ligger på Sveavägen, centralt i Stockholm, men du jobbar också där vi har läger och meetupverksamhet vilket innebär resor inom Sverige. Start sker så snart som möjligt och du kommer att bli tillsvidareanställd, men starta med en sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att jobba på ett entreprenöriellt och värderingsstyrt företag med korta beslutsvägar och hög aktivitet. Du är en entusiastisk, drivande, ordningsam, kvalitetsmedveten och strukturerad person som gillar att sälja.


Det är bra om du:


 • Har vana av att jobba i projekt (t ex ideella projekt, studentorganisationer, resebranschen, reklam- och eventvärlden eller liknande arbetsplatser)

 • Gillar att ta kontakter, sälja in sponsorskap och bygga relationer med nya samarbetspartners och sponsorer

 • Har förmåga att se helheten, ta egna initiativ och strukturera upp arbetet

 • Är flexibel, drivande och lösningsorienterad och beredd på och gillar att saker och ting förändras på kort varsel

 • Är orädd och gillar att självständigt ta dig an nya utmaningar

 • Har erfarenhet av att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt och är duktig på att prioritera ditt arbete

 • Är strukturerad och noggrann med en vilja att alltid leverera med hög kvalitet i allt du lämnar ifrån dig

 • Har förmåga att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt med såväl företagsrepresentanter, studenter, föräldrar, deltagare - såväl skriftligt som muntligt

 • Är mycket van att arbeta i olika digitala verktyg som Google Suite och MS Office och är nyfiken på IT, digital utveckling och lär dig snabbt

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter en del av denna rekryteringsprocess på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Hello World!
Hello World! är en allmännyttig, ideell förening som bedriver läger- och utbildningsverksamhet för barn och ungdomar som vill upptäcka eller redan är intresserade av teknik, naturvetenskap och programmering. Hello World! har i dagsläget verksamhet i Stockholm, Göteborg och Växjö genom meetups under helgerna och anordnar lägerverksamhet på somrar och skollov.

Vår filosofi är inkluderande och vi strävar efter att göra digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar oavsett tidigare förkunskaper, etnicitet, bakgrund, kön, bostadsort och ekonomiska förutsättningar. På så sätt bidrar verksamheten både till social integration och till att stimulera intresset för digitalt skapande, vilket stärker ungdomarnas konkurrenskraft på arbetsmarknaden i framtiden.

Referens

92CFAA9411E24EDEB80008B44AAE9585

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till