Jobbet Projektledare / CAD-Konstruktör till OTIS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektledare / CAD-Konstruktör till OTIS publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att leda projekt och erfarenhet inom bygg och entreprenad- och fältservicebranschen? Söker du en ny spännande projektledarroll till ett internationellt bolag? Hos OTIS får du möjlighet att utvecklas med högt tempo!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS. Företaget kommer genomföra ett större IT projekt, och den ordinarie Projektledaren kommer vara upptagen i projektet. Därför uppstår denna interima tjänst, förlagd som en visstidsanställning omgående eller från 1 oktober till och med sista december 2021 eller längre tills projektet är avslutat.

Om företaget

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband, och är ett världsledande persontransportföretag som samarbetar med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 68 500 anställda. OTIS är därmed det största transportbolaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor. www.youtube.com/watch?v=Lebati0PFr8&feature=youtu.be

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare hos OTIS har du ett helhetsansvar för byggprojekt gällande installation av hissar. Detta inkluderar projektberedning, projektledning, producera och rita i AutoCAD samt ansvara för projektens tid, kostnad och innehåll. Detta i sin tur innebär att driva arbetet framåt med leveransbevakning, se över tidsplan och aktivt driva projekten ur ett lönsamhetsperspektiv. Du ansvarar vidare för den externa kommunikationen med bygg- och fastighetsbolag och förväntas hålla dem ständigt uppdaterade gällande projektens utveckling. Projekten varierar i storlek och du arbetar med cirka 20 – 50 projekt samtidigt som tar mellan en vecka till sex månader. Slutligen agerar du teknisk support internt mot flera olika viktiga funktioner gällande olika kontrakt för projekten. Övergripande arbetsuppgifter: • Projektleda olika bygg- och serviceprojekt • Producerar & rita konstruktion av hissar i AutoCAD • Support internt i avtalsfrågor • Kontraktansvarig för flera olika projekt och serviceuppdrag • Finansiell kontroll av projekt • Ansvarar om det sker förändringar eller avvikelser

Formella krav

• Cirka 3 – 5 års erfarenhet av en liknande roll som Projektledare, Projektör eller Konstruktör • Bakgrund från bygg, anläggning eller fastighetsbranschen • Mycket goda kunskaper i AutoCAD • Mycket goda kunskaper i Excel • Goda erfarenheter av projektering och kontrakthantering • Flytande i engelska och svenska i tal och skrift För att lyckas i rollen tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir utförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt med en tydlig struktur där du vet hur man prioriterar rätt. Du är flexibel och öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Slutligen har du styrkor i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra samt kan lösa andras problem.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse Plats: Hägersten, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2839501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till