Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare / byggprojektledare till Wahlros jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare / byggprojektledare till Wahlros på Bravura

Projektledare / byggprojektledare till Wahlros

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du några års erfarenhet av projektledning inom bygg- och fastigheter? Söker du efter en roll där du får vara med från start till slut samt vill arbeta i en roll med stort ansvar? Då ska du ta chansen att söka rollen som projektledare till Wahlros och få vara med på en tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Wahlros.

Om företaget

Wahlros är ett entreprenöriellt, nytänkande konsultbolag som utvärderar, planerar och leder projekt i mål inom bygg- och fastighetsbranschen. Wahlros erbjuder strategisk rådgivning, projektledning, projektering, byggledning, besiktning, ekonomi, juridik med flera. Dem finns belägna med kontor i Stockholm, Märsta, Uppsala och Enköping.

Wahlros tar sig an uppdrag inom såväl offentlig som privat sektor och kan vara allt från skolor, läkemedelsfabriker till bostäder. Oavsett storlek eller placering av uppdrag tar Wahlros sig an sina uppdrag på ett strukturerat och framtidsanpassat arbetssätt. Vidare har Wahlros en vana att arbeta med höga miljökrav inom materialval och energifrågor samt arbetar efter ett kvalitets- och miljöledningssystem för att säkerställa pålitlig och hållbar kvalité i deras uppdrag.

Hos Wahlros är kulturen mycket viktig, där de vill att deras företag ska byggas och präglas av engagerade, drivna och affärsmässiga individer. Deras vision är att sticka ut från deras konkurrenter med bättre kundrelationer, tjänster samt kompetens.

Arbetsuppgifter

I rollen projektleder du olika byggprojekt hos Wahlros kunder. Det kan vara allt från projekt som är i planeringsfasen och ett skede där du agerar rådgivare och är delaktig i framtagande av beskrivningar, upphandlingar och underlag. Du deltar och leder hela projektet från början till slut där du projekterar, håller i bygg- och ekonomimöten samt skriva protokoll och rapporter till beställaren. Du följer upp och säkerställer projektets tidsplan och budget samt håller en nära kontakt med såväl beställaren som entreprenörer, UE och andra konsulter i leveransens samtliga delmoment. Beroende på byggprojektens storlek kommer du dels driva projekten framåt tillsammans med andra projektledare från Wahlros likväl som du själv kommer driva byggprojekt framåt i samråd med kollega.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 3 års relevant erfarenhet, till exempel som projektledare, byggledare, projektchef, uppdragsledare som konsult
• Avslutad utbildning som civilingenjör- eller högskoleingenjör inom relevant område
• God kunskap om bygglov, myndighetskrav och grundläggande entreprenadjuridik
• B-körkort
• Flytande i svenska och engelska tal och skrift

Vi tror att du som söker har en positiv attityd till ditt arbete och är kommunikativ som person. Du har lätt för att knyta nya kontakter och samarbeta med andra och du har en affärsmässig approach i dina bemötanden. Du har en god förmåga att driva ditt arbete självständigt framåt och kan driva flera projekt parallellt. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och arbetar på ett strukturerat sätt och har förmågan att prioritera rätt samt är mån om att hålla tidsramar. Som person är du nyfiken och tycker det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig matchning.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm/Enköping/Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, projekt, byggprojekt, byggprojektledare, Wahlros, Bygg, fastigheter, Stockholm, Märsta, Uppsala, Enköping, konsult, projektleda, byggledare, projektchef, entreprenadjurudik, heltid

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3611001