Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare - Infrastruktur, Big data & Machine learning jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare - Infrastruktur, Big data & Machine learning på Axis Communications

Projektledare - Infrastruktur, Big data & Machine learning

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Ditt framtida team
Vi söker ytterligare en viktig kugge/ledare i teamet Diagnostics and Data Management inom R&D Software. Teamet består idag av teknisk produktchef, produktspecialist, projektledare, erfarna data scientists och mjukvaruutvecklare som är ansvariga för infrastruktur samt praktiska mätningar och avancerade analyser i våra produkter. Området och därmed teamet är strategiskt viktigt för Axis och utvecklingspotentialen är stor.

Vi befinner oss i en expansiv marknad där det gäller att välja rätt strategi, vara innovativ, och samtidigt ta faktabaserade beslut på alla nivåer. Teamet jobbar därför aktivt med att sätta upp infrastruktur för att samla in anonymiserad data från fält, samt validera och använda data inom först och främst R&D och produktledning, tillsammans med olika team, för att förbättra våra produkter och services.

Din roll
Som Projektledare hos oss kommer du att leda flera subteams, forma ways of working och driva leveranser tillsammans med teammedlemmar baserat på roadmap. Du kommer att jobba med och driva utveckling relaterat till dels infrastruktur för datainsamling dels avancerade AI analyser.

Vi ser att du, tillsammans med subteams, genom tydlighet och delaktighet, sätter realistiska och utmanande mål samt inspirerande motiverar teamet till att uppnå dessa. Du kommer att ha ett stort inflytande på din egen roll och på teamets utveckling där vi arbetar med många spännande utmaningar.

Vem är du?
Du har grundläggande domänkunskaper om agil mjukvaruutveckling och ett stark tekniskt intresse, bland annat för avancerade dataanalyser. Du är en drivande person som kan se helheten samtidigt som du driver diskussioner kring detaljer i det dagliga arbetet. Vidare är du nyfiken och drivs av att utvecklas och lära dig nya saker och du ser vikten av att nätverka med andra utanför teamet för att få till ett effektivt arbetssätt samt resultat. Du brinner för kommunikation, och kan på ett tilltalande och tydligt sätt förmedla kunskap och budskap till både teammedlemmar och olika intressenter utanför teamet.

Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter:

  • Civilingenjörsutbildning eller likvärdigt
  • Tidigare erfarenhet av att leda agila mjukvaruutvecklingsteam
  • Bra presentationsteknik och motiverad av att jobba med nya idéer
  • God organisatorisk förmåga, kunna driva flera subteams eller projekt samtidigt

Bonus om du också har:

  • Tidigare erfarenhet som mjukvaruutvecklare
  • Tidigare erfarenhet med att jobba med datainfrastruktur och/eller dataanalyser

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med nya spännande utmaningar i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare. Vi har kontor och kunder över hela världen. Vi är inne i en spännande fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

Redo att agera?
Vill du växa med oss? Vi ser fram emot din ansökan! Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tory Li, Engineering Manager på telefon

+46 46 272 1469
.

Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117241