Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare - Bygg jobb i Enköping på Capto HR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare - Bygg på Capto HR AB

Projektledare - Bygg

Capto HR AB Enköping, Uppsala län Heltid

Conelement AB är tillverkare av prefabricerade betongelement. Vi tillverkar och levererar prefabricerade betongelement till den professionella byggmarknaden. Vi vänder oss i första hand till bostadsmarknaden men har även ett produktsortiment som passar andra byggnadstyper. Vår Fabriks placering i Enköping är optimal för att nå Stockholm och Mälardalen med korta transporter vilket är både kostnadseffektivt och bra ur miljösynpunkt. Med ca 6 000 m² produktionsyta har vi en årlig kapacitet på upp till 60 000 m² färdiga betongelement. Vårt produktsortiment är väl anpassat till bostäder, offentliga byggnader, industrier, lantbruksbyggnader och lokaler. Med nöjda kunder, goda relationer och samarbeten, engagerade medarbetare, bygger vi ett företag som är ledande i att utveckla och tillverka energibesparande och kostnadseffektiva betongelement för byggbranschen. Conelement är en del av Koncernen Saint Affärsutveckling och förvaltning som är verksamma inom ett antal områden kopplat till Fastighetsutveckling, entreprenad och bemanning inom bygg och anläggningssektorn.

Ny söker vi på Conelement en affärsinriktad projektledare som kan vara del i vår utveckling av kunder och verksamhet.

I rollen som Affärsinriktad projektledare så erbjuder konstruktionslösningar till byggtekniskt komplexa byggprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

Vi består av 23 engagerade medarbetare som arbetar inom Försäljning, Projektledning, konstruktion och produktion för bostäder, kontor, industri och övriga byggprojekt med placering i första hand i Mälardalen men även övriga Sverige. Man utgår i första hand från fabriken i Enköping men givetvis finns även möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Vi söker en civil- eller högskoleingenjör med 3 - 5 års erfarenhet som inom bygg och anläggningsbranschen. Alternativt om du kommer från lång produktionserfarenhet och har införskaffat dig kunskaper inom projektledning och försäljning . Du kommer självständigt att få driva mindre projekt eller ingå i en projekteringsgrupp för större projekt. Vi tror att du har erfarenhet från konsult eller entreprenadbranschen, gärna med inriktning mot prefab eller motsvarande från någon annan prefab eller betongtillverkare.

Arbetet kommer ha skiftande karaktär och innehålla försäljning, anbudsberäkning, projektledning, kalkylering samt till viss del projektering. Du ska vara nyfiken, idérik och kunna söka bra och rationella lösningar, till nytta för oss och för våra kunder.

På vårt kontor Enköping där vår fabrik ligger, har vi ett nära samarbete med försäljning, produktion och montage. Inom vår verksamhet är vi beroende av varandra, vi hjälps åt och arbetar med att förbättra flöden i arbetet, detta ger ett mångskiftande och roligt arbetsinnehåll.

Vi tror du har ett brinnande intresse för kundrelationer, betongteknik och hållbart byggande. 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 836/489