Jobbet Projektledare - Aptean Hässleholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare - Aptean Hässleholm publicerad av Skill

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Hässleholm
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Har du projektledarerfarenhet inom Supply Chain Management och vill jobba med hela implementationskedjan av Apteans produkter? Aptean expanderar ytterligare och söker nu en erfaren Projektledare.

Om företaget
Aptean är ett globalt mjukvaruföretag med ca 2000 anställda som utvecklar lösningar inom Supply Chain Management (SCM), Enterprise Resource Planning (ERP) och Customer Relationship Management (CRM). Vår svenska verksamhet är helt fokuserad på våra logistiklösningar och på produktlinjen IMI Supply Chain. Våra kunder ser effektiv och kundorienterad logistik som en avgörande konkurrensfördel, och de är ofta ledare inom sin respektive bransch. Några exempel är Ahlsell, Apotek Hjärtat, Bankomat, Bergendahls, NorgesGruppen, Pepsico UK och Schenker Logistics.

Dina arbetsuppgifter
I rollen ansvarar du för att Apteans projektteam gör framsteg i kundprojekten. Ett kundprojekt kan beröra implementation av systemet hos helt nya kunder men även av kundspecifika anpassningar. Du är kontaktytan mot kundens projektledare och ser till att kommunikationen fungerar och att kundens behov uppfylls. Du finns med i alla steg i implementationsfasen på en administrativ nivå och styr projektet framåt. I rollen ingår att övervaka att projekt- och tidsplan håller, samt att uppdatera detta vid behov. Du ansvarar även för budget, ekonomisk uppföljning samt fakturering inom projektets ramar. Kunderna är både nationella och internationella. Att resa är en normal del i arbetet, både kortare och längre vistelser.

Din profil
För att bli aktuell för tjänsten krävs dokumenterad erfarenhet av Supply Chain Management och projektledning. Du har förståelse för ekonomi och har med fördel något certifikat inom projektledning. Du har en akademisk utbildning och förståelse för affärssystem. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Att du är driven, konsultativ i ditt arbetssätt samt har förmågan att se helheter ser vi som självklart. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande
Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Logga in eller registrerar ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pehr Petersson på Skill, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

3640

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till