Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare – installation och montage jobb i Helsingborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare – installation och montage på Poolia

Projektledare – installation och montage

Poolia Helsingborg, Skåne län Heltid

Vill du arbeta i en bred roll på ett framgångsrikt företag som säkerställer en fungerande reservkraft i verksamheter där en säker elförsörjning är kritisk? Är du en driven projektledare som kan ta övergripande ansvar för logistiken och planeringen kring installation, montage och driftsättning? Då kan Backup Engineering erbjuda ett spännande och omväxlande arbete med mycket goda framtidsutsikter.

Om tjänsten
Vi söker dig som har förmågan att stötta oss med projektledning och samordning när det gäller installation, montage och driftsättning av våra projekt. Med ledande teknik, erfarna konstruktörer, automationsingenjörer och kalkylingenjörer som skapar marknadens bästa lösningar anpassade för varje kunds unika behov. Din roll börjar när vi har identifierat och preciserat den optimala lösningen för kunden och vi har fått accept på ett uppdrag. Som projektledare ansvarar du för att installation och driftsättning sker enligt överenskommelse. Till din hjälp i genomförandet har du våra erfarna montörer och underentreprenörer.

Våra projekt genomförs i hela landet varför tjänsten inkluderar resor. Med tanke på projektens art kan även arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som projektledare arbetar du med:

- Planering, utförande samt kontroll av installationer av reservkraftsprojekt
- Kontinuerlig tidsestimering och resursplanering samt planering och uppföljning av projektbudget mot projektkostnader.
- Säkerställa att arbetet sker enligt riktlinjer och rutiner.
- ÄTA-hantering och hantering av tillägg och ändringar utifrån kravställning och beställning
- Samarbete med interna konstruktörer, kalkylingenjör och underhållschef.
- Samordningsansvar för UE
- Tät kommunikation med kunder/beställare
- Problemlösning under projektets gång
- Engagera och motivera kollegor inom området så att de utför ett bra arbete och leverera rätt sak i rätt tid, till rätt kvalitét
- Bedöma risker och kommunicera med projektteamet. Se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna.

Vem är du?
Till den här tjänsten söker vi dig med rätt kompetens inom el- eller byggbranschen samt erfarenhet av att arbeta i en samordnande eller arbetsledande position. Dina erfarenheter gör att du har förståelse för entreprenadjuridik och grundläggande kunskaper om regelverk såsom ABT, AB, NL och NLM. Därutöver har du kunskaper för att kunna arbeta med administrativa föreskrifter, teknisk beskrivning, entreprenadkontrakt och ÄTA-arbeten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, strukturerad och ansvarstagande. Då tjänsten till stor del handlar om att bygga och bibehålla goda relationer med våra kunder och underentreprenörer och medarbetare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att hantera många projekt parallellt och liksom vi andra på företaget är du en person som vill vara inblandad i mycket och kan ta stort eget ansvar. Vi är nyfikna på att lära känna dig bättre oavsett om du redan idag är en etablerad projektledare eller om du har en relevant erfarenhet inom exempelvis driftsättning och arbetsledning och vill ta nästa steg i din karriär.
Du behärskar Svenska i tal och skrift och har körkort.

Om verksamheten
Backup Engineering AB är ett väletablerat företag inom reservkraftsbranschen. Oavsett om våra kunder vill köpa eller hyra reservkraftsaggregat kan vi hjälpa dem med hela kedjan: från projektering till konstruktion, produktion och driftsättning och serviceavtal. Vi erbjuder helhetslösningar där vi alltid sätter varje kunds unika behov i centrum.

För att säkerställa kvalitén i alla led arbetar vi med egen utveckling och har ett fast serviceteam. Backup Engineering AB har sitt säte i Helsingborg, men arbetar över hela landet. Bland våra kunder finns kommuner, sjukhus, flygplatser, kriminalvården och några av landets ledande privata företag.


I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Poolia för rekrytering. Intervjuer genomförs löpande varför vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Kontakta rekryteringskonsult Gerhard Fransson om du vill veta mer om tjänsten.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60720