Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledare, Eskilstuna jobb i Eskilstuna på Swecon Anläggningsmaskiner AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledare, Eskilstuna på Swecon Anläggningsmaskiner AB

Projektledare, Eskilstuna

Swecon Anläggningsmaskiner AB Eskilstuna, Södermanlands län Heltid

Vi söker en erfaren Projektledare som vill jobba i ett expansivt företag med kunden i fokus. Som projektledare på Swecon får du vara med och driva olika förändringsarbeten inom hela företaget.

Vi kan erbjuda dig en central roll i vårt viktiga förändringsarbete, där du ges möjlighet att själv utvecklas och bidra till Swecons fortsatta framgång. Du kommer i din roll ansvara för Swecons projektportfölj och löpande följa upp alla våra projekt avseende framdrift, ekonomi med mera.

Rollen ställer högra krav på att du är flexibel och duktig på att organisera och prioritera. Eftersom vi blir mer och mer ett digitalt företag så kommer många projekt vara kopplade till IT-lösningar, därför ser vi att du har tidigare erfarenhet av att driva förändringsprojekt där IT varit en stor del.

Som person är du beslutsam, driven och lösningsorienterad och strävar alltid efter att uppnå resultat och uppsatta mål. Vi söker dig som gillar att ha många bollar igång samtidigt och du brinner för ledarskapet samt är bra på att motivera och engagera personer i din omgivning.

Du arbetar nära processägare, verksamhetsutvecklare, super users och platschefer samt övriga avdelningar och serviceverkstäder inom hela landet, vilket medför att tjänsteresor med övernattning förekommer. Du ingår i Swecons IT-avdelning som består av sex erfarna medarbetare inklusive en projektledare. Tjänsten är placerad i Eskilstuna och du rapporterar direkt till bolagets IT-chef. Då vi har systerbolag i Tyskland och Baltikum samt är del av Lantmännen ingår även en del samarbete med kollegor utanför bolaget.

Du får möjlighet att leda det dagliga arbetet i projekt och säkerställa att aktivitetsplaner efterföljs, med det övergripande syftet att affärs- och aktivitetsmål uppnås. I dina arbetsuppgifter ligger även resursplanering, upprätta ekonomiska kalkyler och projektbudget. I vissa mindre projekt kan det bli aktuellt att du håller i utbildningar och är mer operativ.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 92279