Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Projektledande VD-assistent till ledande Green Techbolaget Eways jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledande VD-assistent till ledande Green Techbolaget Eways på Academic Work

Projektledande VD-assistent till ledande Green Techbolaget Eways

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Utsläpp står för en skrämmande andel av miljöförstöringen i världen och varje gång någon byter till elbil innebär det en vinst för det samhälle vi alla lever i. Vi söker nu, för Eways räkning, en projektledande VD-assistent som med ett innovativt tänk, en stor skopa eget driv samt vilja att utvecklas kommer bli en viktig spelare med i företagets tillväxtarbete mot det fossilfria samhället.


Om tjänsten
Eways gör det lätt att köra elbil. De är en snabbväxande oberoende laddoperatör som har förmånen att arbeta med många ledande och kompetenta kunder över hela landet. De arbetar inom fem affärsområden som omfattar exempelvis privatpersoner, transportsektorn, fastighetsägare och publika parkeringar inom den hållbara staden. Eways är den självklara leverantören av laddstationer och deras visioner framåt är höga. Företaget står just nu inför en stor tillväxtfas samt börsnotering i syfte att skriva ett nytt kapitel i Ewaysboken, och VDn, tillika en av grundarna, söker därför en projektledande assistent. Du kommer att få ta del av Eways introduktionsprogram för att snabbt slussas in i arbetet nära VDn.

Eways har kontor i Stocksund, 7 minuters promenad från Danderyds Sjukhus, och erbjuder möjligheten att kombinera arbete på kontoret med arbete hemifrån (när du kommit in i rollen).

Du erbjuds

* En öppen och familjär kultur med värdeorden: Snabba, Innovativa, Flexibla, Kunniga och Hjälpsamma
* En unik möjlighet att bli en del av ledningsgruppen i Sveriges mest växande green-techbolag
* En operativ, beslutsfattande position i en snabbfotad expansionsmiljö
* Gedigen professionell utveckling och stora karriärmöjligheter


Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en nyckelspelare i arbetet mot att leda bolaget till börsen. Detta arbete utför du genom tät dialog med investmentbanken och advokatbyrån - du blir alltså en brygga mellan bank, advokater och VD. Det kommer finnas tydliga milstolpar som man som bolag måste uppnå och ditt jobb blir att bevaka och säkerställa att alla delar utförs och att det sker i tid. Du kommer att få vara med från startskottet av arbetet mot börsnotering och få ta ett stort helhetsansvar, med bra ledsagning av ovan nämnda parter.
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning från exempelvis Handels, IHM, CBS eller industriell ekonomi
* Har några års relevant erfarenhet efter avslutad examen från Universitet eller Högskola som är applicerbar på denna roll
* Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken nyttjas i arbetet
* God administrativförmåga och vana vid att arbeta i olika system
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet (Excel, Powerpoint primärt)

Det är meriterande om du arbetat med projektledning, på ett techbolag och/eller att du är tekniskt intresserad. Det är givetvis ett stort plus om du har ett brinnande intresse för miljö och hållbarhet samt om du har körkort.

För att trivas i rollen

Tror vi att du arbetar strukturerat, effektivt och trivs i ett högt tempo där du kan och förväntas ta självständiga beslut. Du ser dig själv vara en stark koordinator med en god förmåga att identifiera viktiga detaljer samtidigt som du har helikoptervy. Då företaget står inför ett händelserikt år med förväntade arbetstoppar är du beredd på att lägga både tid och fokus på jobbet i utbyte mot ovärderlig professionell utveckling och stora karriärmöjligheter framåt inom bolaget.

Vidare kommer vi i rekryteringsprocessen att fokusera på följande viktiga personliga kompetenser i rollen:

* Noggrann och strukturerad
* Trygg och ansvarstagande
* Kommunikativ
* Resultatorienterad

Övrig information

* Start: 1 januari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stocksund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Som en del av rekryteringsprocessen kommer en kreditupplysning göras på potentiella slutkandidater.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063161-SE