Jobbet Projektledande lönekonsult till Baker Tilly i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledande lönekonsult till Baker Tilly i Umeå publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Umeå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker för Baker Tillys räkning en ny medarbetare för nyckelroll inom ekonomi och löneutveckling. Vi söker dig som är initiativrik, självgående och som har erfarenhet av arbete i olika lönesystem.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har erfarenhet av lönehantering och administration och som nu söker en ny utmaning med mer ansvar och utveckling. Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi eller annan inriktning som är relevant för uppdraget. Alternativt att du har lämplig erfarenhet.

Arbetsuppgifterna kommer vara av varierande karaktär vilket ställer krav på dig som söker att vara flexibel i ditt arbetssätt. Du kommer att inneha en nyckelroll vad gäller utveckling av nya lönesystem och vara spetskompetensen inom området. Tjänsten kommer även inkludera löpande redovisning och bokslut i perioder.
Du driver tillsammans med kollegor dina projekt och har lätt för kontakt med både kunder och ditt eget team. Du har en god förmåga att planera och organisera arbeten och projekt.
Vidare är du van att arbeta mot deadlines och har ett tydligt resultatfokus.

Tjänsten förväntas tillsättas när vi hittat rätt kandidat och du anställs direkt av Baker Tilly.

Detta söker vi:

Som person är du initiativrik och blir snabbt självgående i arbetet. Du är ödmjuk och brinner för att lära dig nya saker. Du tycker om att samarbeta men kan även ta ansvar för egna arbetsuppgifter och projekt med ett stort engagemang och driv.

Se chansen att ta nästa steg i karriären.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare i Umeå.

Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44681

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till