Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektledande applikationskonsult sökes till Ides AB! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektledande applikationskonsult sökes till Ides AB! på StudentConsulting

Projektledande applikationskonsult sökes till Ides AB!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du tidigare erfarenhet inom konstruktion, systemkonstruktion, el eller processindustrin i system som CAD/CAE? Gillar du högt tempo och vill ingå i ett trevligt och marknadsorienterat konsultteam? Sök din nästa utmaning redan idag!

Information om uppdraget:

Ides AB befinner sig i en expansiv fas och har en ökad efterfrågan på sin programvara och tjänster. På Ides AB har du möjlighet att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Ides AB är ett modernt företag med högt i tak, trevliga kollegor och trivsamma kontorslokaler. Huvudkontoret är beläget centralt i Linköping men företaget har även kontor i centrala Göteborg, Västerås samt Shanghai, Kina.

Nu söker vi dig som är redo att axla din nästa utmaning som projektansvarig applikationskonsult i antingen Linköping eller Göteborg beroende på vart du är boende i landet. Som projektansvarig kommer du att få ansvara för projekt och implementerade av system mot exempelvis stora energibolag. Arbetsuppgifterna innebär att leda projekt både hos nya och befintliga kunder samt vidareutveckla processer och samarbeten med kunder vid införande av företagets system.

Rollen som projektansvarig passar dig som gillar högt tempo och trivs i en social miljö i samverkan med andra människor där du har möjlighet att göra skillnad både för kund och företaget du jobbar för. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du kommer anställas direkt hos Ides AB!

Detta söker vi:

• Högskoleingenjör eller motsvarande
• Har tidigare erfarenhet av projektledning, konstruktion, systemkonstruktion el eller process i system som CAD/CAE
• Har B-körkort
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande om du:

• Har kunskaper i integrerande av PLM/PDM System
• Har kunskaper i 3D och BIM.

Som person har du en förmåga att strukturera och leda projekt som du ansvarar för. Du är kommunikativ i samarbete med såväl kunder som kollegor. Vi ser att du brinner för att hjälpa kunder framåt i process och vidareutveckla projekt som du är involverad i. Du trivs att arbeta såväl självständigt som med kollegor internt. Tjänsten innebär stora möjligheter till egen personlig utveckling inom företaget som du styr över.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59287