Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektkoordinator till Toptracers hårdvaru- och broadcastingteam! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektkoordinator till Toptracers hårdvaru- och broadcastingteam! på Academic Work

Projektkoordinator till Toptracers hårdvaru- och broadcastingteam!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Toptracer fortsätter att växa och letar nu efter en projektkoordinator till teamet inom hårdvara och broadcasting. Vi söker dig som är ett administrativt geni med god kommunikativ förmåga (på engelska!) och trivs i en roll där du får äga hela processen. Är du även tekniskt intresserad och gillar golf så är du helt rätt person! Här får du chansen att arbeta i ett härligt och energirikt team i en varierande roll där ingen dag är den andra lik. Sök redan idag då starten är omgående!


Om tjänsten
Academic Work söker en projektkoordinator inom hårdvara och broadcasting till Toptracer Sverige. Skicka med CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för denna roll!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Toptracer. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som projektkoordinator kommer du att arbeta i en spännande och snabbrörlig miljö med kunder över hela världen. Toptracers event och installationsteam är ansvariga för all teknik och teamet levererar 200+ sändningar, Toptracer Range, Tournament Range och venue deployments per år. Detta innebär mycket hårdvara och utrsutning som skall anskaffas och levereras.

Du kommer exempelvis att:

* Anskaffa hårdvara och annan teknisk utrustning
* Upprätta och uppdatera dokumentation och inventering av utrustning
* Ordna med logistik och frakt av den tekniska utrustning som ska skickas världen över
* Driva egna projekt inom utrustning

Vi söker dig som

* Har mycket goda kunskaper i engelska då detta är det språk som används
* Har arbetat 1-5 år inom projektedning, logistik och/eller inköp.
* Har bred erfarenhet av att arbeta med kundkontakt och administration
* Har teknisk kunskap om hårdvara
* Har god datavana och mycket bekväm med att arbeta i främst Excel

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av att arbeta med logistik eller frakter
* Har ett golfintresse
* Har erfarenhet av att arbeta inom TV produktion

Tjänsten passar dig som är initiativtagande och är strukturerad i ditt arbete. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga i båda tal och skrift då du dagligen kommer ha både interna och externa kontakter via både telefon och mail.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: heltid, kontorstider
* Placering: Danderyd
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toptracers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Toptracer är ett världsomspännande företag med golf i blodet. Kontoret i Sverige har sin egen inriktning och har tagit fram en teknik som ursprungligen utvecklades för att spåra flygningen av en golfboll och sedan lägga till grafik. Världens ledande TV-nätverk har sedan blivit en stor kund och använder tekniken i sändningen av stora golfevenemang runt om i världen. Några exempel är The Open Championship, PGA Championship, US Open och Ryder Cup för att ge tittarna en rikare TV-upplevelse.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060763-SE