Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektkoordinator till Fortum jobb i Örebro på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektkoordinator till Fortum på Academic Work

Projektkoordinator till Fortum

Academic Work Örebro, Örebro län Heltid
Hos Fortum Recycling and Waste får du möjlighet att arbeta för ett säkrare och mer hållbart Norden. Du kommer att arbeta i flertalet projekt med fokus på återvinning, miljöhantering och behandling av farligt avfall. Så har du nyligen läst en utbildning med inriktning miljö och är intresserad av att arbeta stöttande i projektform är detta en gyllene möjlighet för dig! Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.


Om tjänsten
Fortum är ett europeiskt energiföretag med verksamhet i mer än 40 länder. De arbetar dagligen för att involvera sina kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Bland annat genom att förse sina kunder med el, gas, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Med sina 20 000 anställda har de storleken, kompetensen och resurserna att driva energiomställningen framåt.

Fortum Recycling & Waste erbjuder tjänster kring återvinning och materialeffektivitet, miljöhantering och behandling av farligt avfall i Norden. Läs mer här

Rollen som projektkoordinator är ny på Fortum vilket innebär att vi söker någon som inte bara trivs med att ha många bollar i luften, utan också drivs av att effektivisera och utveckla arbetssätt.

Du erbjuds

* Att dagligen jobba för ett mer hållbart Norden.
* En omväxlande roll med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter.
* En möjlighet att vara med i att utveckla dina arbetsuppgifter och samtidigt skapa en arbetsbeskrivning för din roll.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att administrativt och koordinerande stötta i projekt. Det innebär en bred roll med varierande uppgifter och ett brett kontaktnät. Här kommer du att ha kontakt med allt från kollegor till leverantörer och transportörer. Rollen innebär en stor portion service där inställning och bemötande är av stor vikt.

Du kommer bland annat att hantera:
* Daglig dokumentation och orderhantering
* Projektadministration för flertalet kundprojekt
* Dialog med både interna och externa parter
* Drift av vågar, hantering och rapportering av vågdata
* Rapportering produktionssiffror

Parallellt med ditt operativa arbete kommer du att utvärdera arbetssätten för dina arbetsuppgifter. Det innebär att vi söker någon som drivs av att hitta förbättringar och effektiviseringar i arbetsuppgifter för att sedan skapa rutiner och implementera dessa i vardagen. Med din input kommer arbetsbeskrivningen för den nya rollen som Projektkoordinator att formas.
Vi söker dig som
Har en examen från eftergymnasial utbildning med inriktning mot miljö, inriktningen på utbildningen kan ha varit teknisk såväl som mer samhällsinriktad. Vi tror att denna roll passar dig som är nyexaminerad, alternativt dig som har arbetat i några år men som vill utvecklas och arbeta i projektform.

* Eftergymnasial utbildning med inriktning miljö
* Mycket god datavana och kunskaper i officepaketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrivt
* Körkort

Under denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du kommer att jobba med att stötta och avlasta i projekt är ditt intresse för service och ett gott bemötande av stor vikt. Du trivs i en roll där ditt arbete förenklar och avlastar för dina kollegor. Vidare kräver rollens många kontaktytor och arbetsuppgifter att du har en mycket god struktur. Här är det viktigt att saker inte faller mellan stolarna när nya arbetsuppgifter kan behöva prioriteras om med kort varsel. Då du är ensam i rollen och ska ha fokus på att driva rollens utveckling och utformning tror vi att det är av stor vikt att du har ett eget driv och kan agera självgående i arbetsuppgifter, även då det inte finns tydliga ramar eller riktlinjer.

Som person är du:

* Serviceminded
* Strukturerad
* Självgående

Övrig information

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kumla
* För denna tjänst kommer en bakgrundkontroll att genomföras genom utdrag ur belastningsregistret
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fortums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059780-SE