Jobbet Projektkoordinator söker till företag med stora miljömål inom elkraft! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektkoordinator söker till företag med stora miljömål inom elkraft! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett företag som inriktar sig mot grön energi? Har du tidigare erfarenhet av en administrativ och koordinerande roll? Då är kanske du den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en driven projektkoordinator till vår kund i Malmö. Företaget inriktar sig mot elkraft och sätter stora miljömål för framtiden. I din roll kommer det innebära att du som projektkoordinator är involverad i flera processer samtidigt. Du trivs därför i en dynamisk miljö men snabba puckar. Du är en team-player ut i fingerspetsarna och räds inte att hugga i där det behövs.

Arbetsuppgifter för denna tjänsten kommer innefatta att ansvara för de projekt som kunden har samt administrationen kring dessa. Du har även en stöttande roll mot utvecklingsteamet och kan komma att agera som en stöttepelare i varierande arbetsuppgifter. Du avlastar projektledarna i deras dagliga arbete och bistår då med bland annat budgetarbete, tidsplaner samt kartläggning av stakeholders. Även administrativa uppgifter så som fakturering samt översättning av myndighetsdokument ingår i det dagliga arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer vara av mindre kvalificerad karaktär till en början är att sedan avancera i takt med att du kommer in i rollen.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget och arbeta på deras kontor i Malmö. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag – fredag, 08-17. Anställningen förväntas pågå under en längre tid med en eventuell möjlighet på sikt till överrekrytering till företaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten så har du en utbildningsbakgrund med uttagen examen inom ekonomi, miljö eller teknik. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med SAP. Du förväntas även ha mycket goda kunskaper inom Office-paketet. Då mycket av kommunikationen sker på engelska kräver det därför att du kan föra dig professionellt i både tal och skrift i detta samt det svenska språket. Har du dessutom goda kunskaper i tyska är detta meriterande.

För att lyckas i tjänsten är du tydlig och rak i din kommunikation. Du är både självgående och initiativtagande i din arbetsroll och har inga problem att hjälpa till där behovet finns. Som person är du driven, ansvarstagande och nyfiken att vilja lära dig nya saker. Du är en handlingskraftig relationsbyggare som gärna samarbetar med kollegor.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.

Sökord: Kommunikation, Koordinator, Administration, SAP, Projektkoordinator

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52471

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till