Jobbet Projektkoordinator inom Marknad och Utbildning sökes till Värnamo! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektkoordinator inom Marknad och Utbildning sökes till Värnamo! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Värnamo
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat i en koordinerande roll? Är du en nytänkande person som brinner för Marknad och Utbildning? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en driven Projektkoordinator till ett internationellt bolag i Värnamo. Som Projektkoordinator har du en central och viktig roll där ditt huvudansvar är att ansvara, koordinera, supportera och följa upp olika projekt inom Utbildning och Marknad. I din roll som Projektkoordinator kommer du att arbeta brett och flexibelt med stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt eget arbete. Ingen dag är oftast den andra lik och det kan vara allt från att arbeta strategiskt till att koordinera konferenser. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Supportera kundens 37 bolag med diverse marknadsmaterial.
- Assistera marknadsavdelningen; originalarbeten, bildhantering, webb, sociala medier.
- Producera content.
- Ansvara för att ta fram och hålla i olika koncept för utbildning, även inom E-learning.
- Skapa rutiner och ta fram informationsmaterial för utbildningarna.
- Planera och följa upp olika aktiviteter för utbildningarna.

Vår kund är ett etablerat internationellt bolag som är verksamma i 27 länder med drygt 1000 medarbetare runt om i världen. Huvudkontoret är beläget i Värnamo och bolaget erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Uppdraget innebär att du blir anställd som konsult hos StudentConsulting men utför ditt arbete hos kund i Värnamo. Vi tillämpar provanställning i sex månader med goda chanser till förlängning då uppdraget är långsiktigt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta administrativt i en koordinerande roll. Du är en person som trivs i en miljö där det är högt tempo och det är viktigt att du har en prestigelös inställning inför varierande arbetsuppgifter.

I tjänsten arbetar du kontinuerligt med Officepaketet, Photoshop, Illustrator samt InDesign. Kunskaper inom Wordpress samt Sharepoint är meriterande. B-körkort är ett krav och resor inom tjänsten kan förekomma. Du har en stark känsla för grafisk formgivning och du har en känsla för detaljer.

Vidare har du lätt för att skapa relationer, både internt och externt, och har god förmåga till samarbete och att kommunicera med andra. Du trivs i en miljö där du får möjlighet att arbeta självständigt och har ett engagemang som återfinns i din förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Ett krav för tjänsten är att du behärskar engelska i tal och skrift då stor del av kommunikationen sker på engelska samt att du kommer att arbeta med att ta fram olika texter för marknadsföring och utbildningar. För att trivas i denna tjänst ser vi gärna att du är en nytänkande person som kan bidra med kunskap gällande kommunikationsteknik samt att effektivisera lärandet på arbetsplatsen.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter det här som en tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41186

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

HR-chef Hillerstorp Ny Position

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Värnamo).