Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektkoordinator inom kärnkraft till framstående Sweco jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektkoordinator inom kärnkraft till framstående Sweco på Friday

Projektkoordinator inom kärnkraft till framstående Sweco

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
OM TJÄNSTEN:

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Detta är en stor möjlighet för dig att bli nästa tillskott där intresset och personligheten är av stor betydelse. Sweco värdesätter sina anställda och ser vidareutveckling för medarbetarna som otroligt viktigt. Gruppen har en öppen inställning med fokus på stöttning samt utmanar varandra för att nå bästa resultat. Rollen är formbar och går därför att rikta mot det du uppskattar och anpassas utefter din tidigare erfarenhet. Det viktigaste för Sweco är inte vad du har gjort utan vem du är där stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I rollen som Projektkoordinator kommer du att tillhöra ett team som består av mycket kompetenta specialister, projektledare och konstruktörer som tillsammans jobbar tätt med Swecos kunder primärt inom kärnkraftsindustrin. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg och parallellt befinna dig ute hos kund två till tre dagar i veckan tillsammans med ditt team. Du kommer att ha ett tätt samarbete med seniora projektledare och andra delprojektledare där du kommer att ha en nyckelroll och vara spindeln i nätet. Projekten varierar och kommer att beröra verksamhetsutveckling mot kärnkraftsindustrin.

Du kommer till exempel att:

 • Följa upp, samordna och koordinera i projekten avseende omfattning, kostnader, resurser, intäkter, tid och projektkvalitet.
 • Koordinera projektrelaterade aktiviteter för att uppnå projektets mål och resultat.
 • Sköta hantering av dokumentation och uppföljning av aktiviteter.
 • Stötta delprojektledarna i deras dagliga arbete samt ha en tät dialog och uppföljning med seniora projektledare.
 • Delta på interna projektmöten tillsammans med ditt team.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en yrkes-, kandidat- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis processreglering, kemi, elektro, maskin/automation eller annat relevant område.
 • Har cirka 3–5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommuniceras internt.

Det är meriterande om du:


 • Har erfarenhet från process- och kärnkraftsindustrin.

Som person tror vi att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har vidare lätt för att hitta lösningar där du har ett tydligt helikopterperspektiv. Du är även ansvarstagande och besitter ett starkt driv. Vi tror att du vidare besitter en god samarbetsförmåga och att du uppskattar att arbeta i team. Vi ser även att du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter man ett gott affärsmässigt förhållningssätt då deras kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.


OM KUNDFÖRETAGET:

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med sina kunder utvecklar deras 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, [ Link removed ]

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att du efter en tid blir direktanställd på Sweco.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Januari
 • Placering: Göteborg och ute hos kund, resor förekommer därmed i tjänsten.
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: friday709