Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektkoordinator event jobb i Sandviken på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektkoordinator event på Randstad AB

Projektkoordinator event

Randstad AB Sandviken, Gävleborgs län Deltid


arbetsbeskrivning.

Brinner du för och har erfarenhet av att jobba med event i en roll som innebär större ansvar och där du får vara med och driva mindre projekt? Är du intresserad och kunnig inom tekniska lösningar och plattformar? Vi söker nu efter en projektkoordinator med inriktning mot event till ett längre uppdrag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som projektkoordinator hos vår kund kommer du att jobba med alla typer av event och möten, såväl fysiska som digitala.
Du planerar och koordinerar inbjudningar, körscheman, presentatörer och presentationer. 
Du är även den som tar hand om beställningar av transporter och hotell med mer, du är även den som på plats ansvarar för genomförandet av eventen.
Du kommer att driva mindre projekt själv och ha kontakt med ett flertal olika intressenter.


arbetstider.

Heltid, dagtid.
Start i januari/februari och ca 12 månader framåt.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som projektkoordinator med inriktning mot event kräver det att du har arbetat med och känner dig trygg med Office365 där även Teams och Teams Live Event är en stor del av arbetet. Har du erfarenhet från andra tekniska lösningar och plattformar är det meriterande. 
Personlighetsmässigt är du en teamspelare med mycket god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta mot flera olika intressenter. Du har heller inga problem att arbeta självgående och strukturerat mot uppsatta mål och deadlines då du kommer att driva egna mindre projekt.
Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-12-05 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Caroline Lundberg, konsultchef, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366630