Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektkoordinator / Projektledare jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektkoordinator / Projektledare på Bravura

Projektkoordinator / Projektledare

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du får ta stort ägandeskap över ditt arbete.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura och det är uttalat att Bruynzeel Storage Systems har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Bruynzeel Storage Systems tillverkar och säljer förvaringslösningar för kontor, arkiv, museer, lager, bibliotek, sjukvård och butiker. Som producent, konsult och installatör är Bruynzeel Storage Systems marknadsledande inom utrymmesbesparande förvaring. Bruynzeel finns i nio europeiska länder via sina egna försäljningskontor och har sitt huvudkontor i Holland. Det skandinaviska kontoret är beläget i Partille där elva medarbetare arbetar i ljusa och trivsamma lokaler. Kulturen präglas av högt i tak och frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som projektkoordinator hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att få vara med i hela processen, från att en potentiell affär kommer in från säljaren till att förvaringslösningen är på plats. Processen börjar med att du stöttar säljarna i offertarbete och kalkylering, där du med hjälp av AutoCAD ger kunden en bild av hur produkten kommer att se ut. Du har sedan kontakt med leverantörer för att se till att rätt material levereras, montörer för att boka montage och kunder för att följa upp leveransen och hantera eventuella reklamationer. Som projektkoordinator är du rådgivande för både kunder, säljare och projektledare och har fullt ansvar under genomförandefasen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning, inom teknikområdet är meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska, norska är meriterande
• God datorvana, erfarenhet av AutoCAD är meriterande
• Arbetslivserfarenhet från en teknisk kundorienterad roll är starkt meriterande

Vi tror att du har en god kommunikativ förmåga och känner dig trygg i sociala situationer. Du är inte rädd för att dirigera den andra parten i rätt riktning eftersom det är viktigt för dig att leverera rätt lösning. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare räds du inte för att ta egna initiativ och bidrar gärna med idéer och nya perspektiv. Avslutningsvis tror vi att det är viktigt för dig att gruppen och organisationen lyckas och att ni tillsammans når era gemensamma mål vilket gör att du också har lätt för att be om hjälp när situationen kräver det.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknik, projekt, koordinator, projektkoordinator, försäljning, sälj, kund, relationer, montage, transport, CAD, Göteborg

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3603501