Jobbet Projektkoordinator / Projektadministratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektkoordinator / Projektadministratör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete i projekt och tycker om att arbeta i en bred roll som koordinator? Nu finns möjlighet att tillträda en spännande roll med stort eget ansvar!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget
Arbetsuppgifter

I rollen som projektkoordinator arbetar du i projekt i varierande storlek från början till slut. Du samarbetar nära med projektledare där du deltar vid uppstartmöten och lägger upp alla projekt i systemen. Du ansvarar över leveransbevakning och har dialog med inköp kring statur på leveranser. Vidare följer du upp alla leveranser och informerar

Formella krav

• Du har god erfarenhet av administration och arbete i projekt • Erfarenhet av maskinteknik är meriterande • Du skriver och talar obehindrat på svenska I rollen som projektkoordinator är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du tycker om att arbeta i en central roll där du koordinerar projekt. Då du har många interna kontaktvägar är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen är det en framgångsfaktor att du är produktiv och har ett intresse för teknik.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Sundsvall Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: projekt, koordinator, administratör, administration, maskinteknik, teknik, Sundsvall

Referens

2840001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till