Jobbet Projektinköpare till företag i norra Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektinköpare till företag i norra Stockholm publicerad av ValueOne

Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Projektinköpare för ett längre konsultuppdrag till ett tillverkande företag i norra Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och förväntas löpa 9-12 månader med stor möjlighet till förlängning.  

Om rollen

I rollen ska du fungera som stöd i ett globalt förändringsprojekt där du ska leda och utveckla leverantörsrelationer, definiera inköpskategorier och utveckla strategier rörande företagets leverantörsbas. Du ska också driva avtalsförhandlingar liksom säkra att material köps hem rätt med avseende på tid, kvalitet och mängd. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla och exekvera på en marknadsledande sourcingstrategi och leverantörssbas
  • Säkra satta projektmål och tilldelade kostnadsmål
  • Samordna och göra leverantörsval med kategorichefer
  • Driva kategori- och komponentinköp, inklusive hantering och förhandling av avtal  
  • Säkerställa rätt leverantörskapacitet
  • Ansvar för totala kostnadsresultat samt att åtaganden kring leverans, kvalitet och tidplan efterlevs
  • Verifiera och uppdatera Master Data i ERP
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller Supply Chain Management och med minst ett par års inom tillverkande industri där du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du är en kunnig analytiker med vana från att ta fram och formulera inköpsstrategier. Uppdraget kräver vidare erfarenhet av inköp av mekanik, exempelvis plåtbearbetning eller svarvning samt gärna även elektronik (lågspänningskomponenter). Vi ser helst också att du tidigare har arbetat i en matrisorganisation. Goda kunskaper i Excel är en fördel. Som person är du mycket driven, har lätt för att bygga och behålla relationer samt fungerar väl i en snabbfotad organisation där en can-do attityd uppskattas.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: [ Link removed ] - Click here to apply to Projektinköpare till företag i norra Stockholm. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1206

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till