Jobbet Projektingenjörer sökes till världsledande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjörer sökes till världsledande företag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Ludvika

Arbetsbeskrivning

Har du arbetat inom mekanisk konstruktion och/eller är du utbildad ingenjör med inriktning mekanisk design? Vill du arbeta på ett världsledande företag som utvecklat mycket av den teknik som ligger bakom vårt moderna samhälle? Då har du hamnat rätt!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett världsledande, internationellt företag som finns i över 100 länder och har 150 000 medarbetare. I Sverige samarbetar närmare 9 000 medarbetare på 30 orter. Kan verka alldeles lagomt många - men det behövs fler.

Till vår kund i Ludvika söker vi nu ett antal projektingenjörer - med inriktning på melanisk design. I din roll som projektingenjör kommer du att arbeta med både små och stora projekt. Du ansvarar över slutförandet av projekten och ser till att dessa sker kostnadseffektivt och enligt de kvalitets och säkerhetsstandarder som finns. I din roll ingår det även att utvärdera, välja och tillämpa standardtekniker och procedurer för de tekniska uppdrag du tilldelas. Som projektingenjör tillhandahåller du teknisk support för testning, installation och drift. Du förbereder projektdokumentation och leveranser.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som är belägen i Ludvika. Uppdragen förväntas pågå 6 månader, med goda chanser till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som arbetat inom mekanisk konstruktion i några år och har goda kunskaper om NX/TC applikationer och/eller har en ingenjörsutbildnig med inriktning mekanisk design. Vi ser gärna att NX har använts som modeleringsverktyg under dina ingenjörsstudier.

Som person är du effektiv, ansvarsfull och besitter en god kommunikationsförmåga. Du har ett stort intresse för mekanisk design och en vilja att lära dig. Du arbetar gärna självständigt och känner dig trygg i din roll som projektingenjör.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49684

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till