Jobbet Projektingenjör till välkänt konsultföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjör till välkänt konsultföretag! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Är du nyexaminerad ingenjör och vill få en unik möjlighet att arbeta på ett av marknadens ledande konsultföretag? Vill du få helt rätt förutsättningar för att utvecklas mot en roll som projektledare eller metodspecialist? Missa inte chansen att få vara en del av denna satsning!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Projektingenjör kommer du att få arbeta med flera spännande uppgifter kopplade till ett stort projekt, vilken typ av inriktning kan variera beroende på din inriktning och tidigare erfarenheter. Du kommer att arbeta tillsammans med seniora kollegor och till en början kommer du att få assistera med enklare uppgifter och med tiden få större uppgifter och mer eget ansvar i projektet. I rollen som Projektingenjör kommer du från första dag att få ta del av ett gediget adeptsprogram där du blir tilldelad en senior mentor som är ansvarig för ett projekt. Du kommer även att bli tilldelad en coach som säkerställer att du får den utbildning du önskar och behöver. För att du ska få möjlighet till en större bredd och mer kunskap kan det bli att du byter inriktning under programmets gång och då får en ny mentor på ett annat projekt. Den totala tiden för adeptprogrammet är cirka 6-12 månader.

Om företaget
Vår kund är globalt och ett av de världsledande konsultföretagen inom samhällsbyggarsektorn. Företaget präglas av innovativt tänkande och samarbete över både teknikområdesgränser och landsgränser. I Sverige är de totalt 4100 medarbetare på ett 40-tal kontor runt om i landet. Vår kund gör tillsammans med sina kunder och oss på Framtiden nu en storsatsning.Detta är en otrolig möjlighet där de satsar på talanger som är i början av sin karriär och som vill få möjlighet att växa. I rollen som projektingenjör tillhör du affärsområdet Management, detta är den del som verkar i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektutförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. Mer Information om företaget kommer du att få vid en eventuell intervju!

Din profil
För att lyckas i rollen krävs det att du är nyfiken och har en stark vilja för att lära och utvecklas inom området. Vi ser att du är framåt och lösningsorienterad samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös i ditt arbete. Då du kommer att arbeta i projektform är det också viktigt att du trivs i en flexibel arbetsmiljö och drivs av att skapa kundnytta. Skallkrav: - Civilingenjör - ex. på inriktning är Väg och vatten, Riskhantering och Byggnadskonstruktion - Svenska och Engelska i tal och skrift - B-körkort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: September 2019 eller enligt överenskommelse Placeringsort: Malmö/ Arlöv Arbetstider: 08:00-17:00 Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20257

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till