Jobbet Projektingenjör till Trafikverket i Borlänge har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjör till Trafikverket i Borlänge publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker därför två nya projektingenjörer - vill du vara med och bidra? Vi söker dig som har talang för koordinering och vana att jobba administrativt. Här kommer du att få arbeta med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Som en del av satsningen erbjuder Academic Work ett gediget utbildningspaket tillsammans med övriga projektingenjörer samt individuell coachning på löpande basis.


Om tjänsten
Academic Work söker för Trafikverkets räkning två ingenjörer. I rollen som projektingenjör kommer du vara en del av projektledningen inom väg- och järnvägsprojekt och ha en stödjande roll med varierande arbetsuppgifter.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med många och stora projekt. Det kommer läggas stort fokus på din personliga kompetensutveckling och du kommer i samband med din anställning hos Academic Work få möjligheten att ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram som Academic Work tagit fram tillsammans med Trafikverket. Du kommer även ges löpande coachning för stöd och vägledning som ger dig bästa förutsättningarna att växa i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsterna går till Academic Work.

Arbetsuppgifter
Som projektingenjör kommer du arbeta med flera projekt parallellt med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att få jobba nära och direkt under projektledare som driver projekt som kan löpa från ett till flera år. Rollen innebär nära samarbete med övriga projektmedlemmar, teknikstöd och upphandlade leverantörer.

Du kommer till exempel att:

• Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
• Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
• Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
• Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
• Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.

Tjänsten passar dig som gillar att grotta ned dig i dina arbetsuppgifter vilket kan ha visat sig genom bra betyg eller kvalitativa resultat under din studietid. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du de bästa förutsättningarna för att växa i rollen som projektingenjör.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom teknik alternativt annan relevant examen. Utöver krav på utbildning söker vi dig som har:

• Stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
• Goda språkkunskaper i både engelska och svenska
• B-körkort
• Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du:

• Har kunskap inom järnväg
• Har viss erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen

Som person är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Vidare behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv!

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Lön: Timbaserad månadslön
• Placering: Borlänge
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Trafikverket är ett företag där resor och transporter är en stor del av vardagen. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt genomför väg- och järnvägsprojekt över hela landet i form av nyinvesteringar och ombyggnadsåtgärder.

Referens

15023839-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till