Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektingenjör till Svevia jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektingenjör till Svevia på Poolia

Projektingenjör till Svevia

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Nu söker Svevia en projektingenjör till våra anläggningsprojekt i Stockholm. Här får du möjlighet att utvecklas – med engagemang, samarbete och ansvar.

Om tjänsten
I rollen som projektingenjör i våra anläggningsprojekt arbetar du med uppföljning/avstämning av projektekonomi, kontraktsadministration, kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbete.

Du arbetar på plats ute i ett eller flera projekt och dina närmaste kollegor är platschef, arbetsledare, mätningstekniker och yrkesarbetare med kompetens inom mark, betong och trä utifrån behov i projektet. Övergripande ansvar för projekten har entreprenadchef och arbetschef. En annan viktig kollega som du kommer ha mycket kontakt med är vår regioncontroller som har övergripande ansvar för ekonomiarbetet i regionen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
En vanlig dag på jobbet innebär varierande uppgifter såsom:

•  Ekonomisk uppföljning i projekt såsom fakturahantering, månadsavstämning, prognosarbete och framtagande av olika ekonomiska rapporter
•  Hantering av underrättelser och ÄTOR
•  Fakturering till kund
•  Kontraktsadministration av olika slag samt administration av projektplaner
•  Bistå med att upprätta alternativkalkyler
•  Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete inkluderande dokumentation

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med ekonomiuppföljning och projektredovisning i anläggningsentreprenader. Du har en ekonomisk eller teknisk examen från högskola eller yrkeshögskola alternativt motsvarande kompetens förvärvad från arbetslivet. Du har god kunskap i Excel och erfarenhet av digitala verktyg för ekonomiuppföljning. B-körkort och god kunskap i svenska i tal och skrift är krav i rollen. Genom utbildning och/eller dina tidigare erfarenheter från entreprenadprojekt har du förvärvat kunskaper inom entreprenadjuridik. Har du även erfarenhet av arbetsledning, projektplanering, inköp eller MAP-Kostnadsstyrning är det meriterande.
Du har ett öga för siffror, är van att arbeta mot deadlines, har ett strukturerat arbetssätt och kan planera, dokumentera och kommunicera ditt och andras arbete. God förmåga att samarbeta med andra men även att arbeta självständigt är också viktigt för att lyckas i rollen.

Om Svevia
Anläggning region Stockholm står inför en expansion med fokus på lönsamhet och med tydliga mål för de kommande åren. Projekten vi genomför innehåller ofta en variation av olika anläggningstekniker såsom mark, VA, betong, grundläggning, TA och utläggning. Hos oss blir du en del i ett engagerat team med hög grad av ansvarskänsla som tillsammans driver regionens utveckling och projekt framåt.
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

En del av något större
Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.
Svevias fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla. 

Rekommenderade jobb

Projektingenjör till Svevia
Poolia Stockholm Heltid
Erfaren arbetsledare Mark & Anläggning
Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB Stockholm Heltidsanställd
HR-specialist Hälsa och inkludering
Svevia AB Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59943