Jobbet Projektingenjör till Skanska Hus i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektingenjör till Skanska Hus i Västerås publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Som projektingenjör på Skanska arbetar du med att logistiken ska fungera och att alla inköp utförs med både pris och kvalitet i åtanke. Du är delaktig i hela processen, från projektstart till besiktning, och ser tillsammans med Produktionschefen till att projekten flyter på och att budget och tidplan följs. Projekten är stora och ofta tekniskt utmanande och det krävs ett starkt engagemang av dig för att nå ett lyckat slutresultat.

På Skanska arbetar vi aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor och i din roll som projektingenjör får du vara med och bidra till att vi når våra mål inom dessa områden.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta i likande roll inom bygg/anläggning/installationsbranschen. Som person är du noggrann, strukturerad och självständig. Du är van att ta egna initiativ samt har en god förmåga att samarbeta med kollegor och kunder. Du brinner lite extra för inköp, logistik och löpande ekonomiuppföljningar, och har ett starkt engagemang i dessa frågor.

Vi erbjuder dig en roll i ett företag som är med och bygger morgondagens samhälle. Teamet i Västerås är nytt och enligt vår lagda plan kommer vi att expandera mycket snabbt. Skanska jobbar framgångsrikt med arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller social hållbarhet.

Vi vill ge våra medarbetare bra erbjudande och det gör vi genom bland annat ett förmånligt aktiesparprogram och friskvårdsbidrag. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Läs gärna mer om oss www.skanska.se

Låter det här intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 25 mars. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg och Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Referens

norenlindholm1690

Liknande jobb

Produktutvecklare till Västerås Västerås Knightec
Marinmekaniker sökes! Västerås StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Västerås).