Jobbet Projektingenjör till Fristad Bygg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjör till Fristad Bygg publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Är du byggnadsingenjör med sinne för struktur och kvalité? Vill du arbeta i en platt organisation med god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en projektingenjör till vår kund Fristad Bygg.
Fristad Bygg har erbjudit professionella tjänster inom byggande och förvaltning i över 75 år. Idag är de cirka 100 anställda som tillsammans med sina nya ägare har siktet inställt på att växa och göra avtryck i en ännu mer hållbar framtid. De är sedan länge övertygade om att nyckeln till effektivitet och god produktivitet bygger på samverkan. Fristad Bygg har sitt huvudkontor i Fristad utanför Borås och huvudmarknad är Sjuhäradsbygden, men de bedriver ofta projekt även på andra orter i Sverige.

I din roll som projektingenjör på Fristad Bygg kommer du att vara en central del i stora som små projekt och ha en nära kontakt med övriga kollegor, underleverantörer och kunder.
Som projektingenjör på Fristad Bygg fungerar du som ett administrativt nav i byggprojekten. Du har löpande kontakt med platschefer och leverantörer för att säkerställa kvalitén i projektet. Du kommer i huvudsak att arbeta inom systemen Elecosoft och Bluebeam.

Detta söker vi:

Du är strukturerad som person och har en förmåga av att se helheten i projektet. Du har en god kommunikativ förmåga och har ett genuint intresse för byggbranschen. Har du tidigare erfarenhet inom byggteknik är detta meriterande.

Vi letar efter dig som ser långsiktigt på din anställning och vill växa tillsammans med Fristad Bygg. Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag då du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult. För rätt person finns möjligheten att bli övertagen av kund efter sex månaders inhyrning. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Sökord: Projektingenjör, Byggnadsingenjör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51957

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till