SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektingenjör till ERTMS på Trafikverket! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektingenjör till ERTMS på Trafikverket! på Academic Work

Projektingenjör till ERTMS på Trafikverket!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Rollen som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och öppnar upp många dörrar för en framtida karriär hos Trafikverket. Vi söker dig med ett starkt intresse för infrastruktur och som vill applicera dina akademiska kunskaper i ett praktiskt sammanhang. I rollen kommer du att få ett skräddarsytt utbildningsprogram, flera kontaktytor inom Trafikverket genom vilka du kommer samla värdefull erfarenhet och få växa i ansvarsområden. Om detta låter som ditt nästa karriärmässiga kliv, ser vi varmt fram emot din ansökan!


Om tjänsten
I rollen som projektingenjör kommer du att tillhöra programmet European Rail Traffic Management System (ERTMS). Programmet syftar till att införa det nya signalsystemet, ERTMS, i det svenska järnvägsnätet. I och med detta systembyte kommer Sveriges järnväg, när utrullningen är klar, att styras via ett standardiserat och digitaliserat system och Trafikverket är ansvariga för implementering och driftsättning. Du kommer att kliva in i ett spännande skede i projektet där flera års arbete kommer att realiseras.

#

Du kommer i den här rollen arbeta gentemot funktion Ytteranläggning och Systemprojektering. Dina kollegor arbetar med att ta fram kostnadseffektiva tekniska lösningar avseende järnväg. I rollen kommer du att agera stöttande gentemot funktionsledarna och ha både interna och externa kontaktytor. Vi ser fram emot att välkomna dig som har ett starkt tekniskt intresse och som strävar efter att växa långsiktigt inom Trafikverket.

#

Du erbjuds

* För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och är anpassat för dig som nyligen tagit ut din examen. Programmet erbjuder kurser inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt. Tjänsten som Projektingenjör ger dig en unik start på karriären där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare eller specialist.
* En god introduktion och en arbetsmiljö med kollegor som besitter unik kompetens inom branschen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Trafikverket är en stor organisation där du i rollen som projektingenjör kommer få meriterande erfarenhet från branschen och vi tror att du som ansöker är positiv till att successivt växa i takt med att du utvecklar din erfarenhet. Några vanligt förekommande arbetsuppgifter när du blivit varm i kläderna är att:

* Assistera funktionsledarna på Systemprojektering och Ytteranläggning.
* Arbeta med budgetuppföljning, kostnad och kvalitet i projektet.
* Arbeta med tidplaner i Trafikverkets databas Primavera.
* Attestera fakturor som inkommer till respektive funktion du arbetar med.
* Vara behjälplig inför, under och efter möten med interna och externa parter. Du kommer bland annat att föra mötesprotokoll och boka in intressenter på möten.

Vi söker dig som

* Har högskole- eller universitetsutbildning med examensbevis om minst 180 HP med inriktning elektroteknik. Bifoga gärna ditt examensbevis i ansökan.
* Har mycket god kommunikativ förmåga på svenskaoch engelska, i både tal och skrift, då språken används dagligen.
* Tjänsten kräver en säkerhetsklassning med registerkontroll. För att denna klassning ska kunna genomföras behöver du svenskt medborgarskap.

Vi ser det som meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av arbete relaterat till järnväg/tåg.

Vi kommer lägga stor tonvikt vid dina personliga egenskaper i den här processen. Utöver att du är tekniskt intresserad och ser fram emot att applicera dina akademiska kunskaper i ett praktiskt sammanhang, tror vi att du är mån om att skapa resultat med hög kvalitet. Vidare tror vi att du gärna tar egna initiativ inom dina ansvarsområden när du har kommit in i arbetet. Vi tror att några av dina utmärkande egenskaper skulle beskrivas som att vara:

* Resultatorienterad
* Självgående
* En person som värderar samarbeten högt

#

Övrig information

* Start: Augusti 2022, kan diskuteras om du vill påbörja din anställning tidigare
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Timbaserad månadslön
* Placering: Solna Strandväg 98

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Läs mer om dina kollegor här!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15075987-SE