Jobbet Projektingenjör sökes till ett av landets största anläggningsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjör sökes till ett av landets största anläggningsföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad och nogrann person?
Har du en ingenjörsutbilding eller liknande arbetslivserfarenhet?
Är du duktig på att samarbeta och jobba i team?

Då har vi jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en projektingenjör till ett av landets största anläggningsföretag. Kärnverksamheten är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges gator och vägar samt annan infrastruktur. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla verksamheten nu och i framtiden. Tjänsten är placerad i Falun och den huvudsakliga verksamheten är nybyggnation av vägar, betongkonstruktioner och markarbeten. Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av kund.

Som projektingenjör ingår du i projekt-/platsorganisation med ansvar för tidplanering, ekonomisk uppföljning och avstämning samt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Arbetar i ett eller flera projekt samtidigt och rapporterar direkt till platschefen för respektive projekt. Driver och medverkar i förbättringsarbete, utveckling och implementering av ledningssystemet. Leder och medverkar i interna revisioner. Bevakar sitt ämnesområde och ansvarar för att ny information sprids i organisationen. Även kalkyl och inköpsarbete kan vara en del av tjänsten. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt och din kompetens.

Boende på annan ort under arbetsvecka är vanligt förekommande.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, alternativt flerårig branscherfarenhet inom roll som arbetsledare, mättekniker, platschef eller liknande. Har du även haft projektansvar tidigare så är det meriterande. Vi kommer också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis ledarskaps- och samarbetsförmåga. Andra viktiga egenskaper är engagemang, servicekänsla samt att du har ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt. B-Körkort och goda PC-kunskaper är ett krav. Våra värderingar är också viktiga för oss och vi vill att även du lever upp till dessa som är engagemang, samarbete och ansvar. Erfarenhet från bygg-/anläggningsbranschen. Minst två år är önskvärt. Har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Samt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49446

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till