Jobbet Projektingenjör Rättvik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjör Rättvik publicerad av SMA Mineral AB

Heltidsanställd
Rättvik

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du ha ett varierande jobb i ett företag med stort engagemang och med korta beslutsvägar? Är du en kreativ problemlösare med öga för förbättringar? Om du dessutom drivs av att överträffa förväntningar kan tjänsten som projektingenjör på SMA Mineral i Rättvik vara helt rätt för dig! 

SMA Mineral är en ledande leverantör av kalkprodukter av hög kvalitet och med en rad olika användningsområden. Bra produkter, kunniga och engagerade medarbetare samt pålitliga leveranser tar både vi och våra kunder som en självklarhet. Därför har vi ett varumärkeslöfte som ställer höga krav på oss: Förvänta dig lite mer. Lite kaxigt kanske, men vi vill helt enkelt att våra kunder ska bli positivt överraskade i kontakterna med oss.


ansvarsområde.

Som projektingenjör på SMA Mineral kommer du att tillhöra teknikenheten och arbeta med projekt som berör processutrustningen på våra anläggningar. Det kan röra sig om ombyggnationer, nybyggnationer eller processändringar. Du kommer självständigt att driva och genomföra projekt men även vara med i våra största projekt som en del av en projektgrupp. Det här är en roll med stor variation på arbetsuppgifter, där du är inblandad i alla projektfaser från förstudie, förfrågningsunderlag, projektering, konstruktion, flödesschemaritning och kalkyler till färdigt projekt, bra dokumenterat och överlämnat till produktionen. 

Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är kontinuerligt förbättringsarbete, underhållsrelaterade uppgifter och att agera tekniskt stöd åt produktion och försäljning. 

Du kommer att vara placerad i Rättvik, men kortare resor till våra andra produktionsenheter i Sverige ingår i tjänsten. Även Filipstad är möjlig som placeringsort.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som projektingenjör behöver du ha: 
  • Ingenjörsexamen med inriktning mot process, kemi, maskin eller motsvarande
  • Några års arbetslivserfarenhet, gärna från processindustrin eller annan tung industri
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Du är en teknisk generalist med en förståelse för kringliggande kompetensområden och som gärna tar till dig ny teknisk kunskap. Har du dessutom en djupare kunskap inom processteknik, kemiteknik, materialhantering eller en bakgrund som konstruktör från liknande industri är det meriterande.

Som person är du en engagerad och kreativ problemlösare. Du är nyfiken och har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du tar initiativ, är resultatorienterad och planerar och driver självständigt ditt arbete framåt. För att trivas och passa in i rollen behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt och ha lätt för att samarbeta. Då detta är en roll med många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är duktig på att kommunicera med olika typer av människor, både muntligt och skriftligt.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-09-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: I den här rekryteringen samarbetar SMA Mineral med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin, 0733 43 40 45. 

Referens

201303009

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till