SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Embeddes software Engineer Security jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Embeddes software Engineer Security på Framtiden

Embeddes software Engineer Security

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Lägger du tid på att tänka på sårbarheterna i mjukvarusystemen du använder och undrar om det finns sätt att utnyttja dem? Har du även ett intresse för IT-säkerhet och vill arbeta med att implementera säkerhetsfunktioner för Axis produktportfölj? Då är detta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare hos Axis kommer du att ingå i avdelningen Core Product Platform som arbetar brett och med hela Axis produktsortiment. Ditt team består utav fyra dedikerade kollegor som ansvarar för att designa och implementera säkerhetsfunktioner för Axis produkter. Blue team är de som skriver koden och Red team är de som hackar koden eller försöker hitta lösa trådar i koden rättare sagt. Du kommer att arbeta i olika projektfaser med allt från kravställning och validering av hårdvara till design och implementation av ny mjukvara.

Några ansvarsområden du kommer att arbeta med är;

- Secure Boot
- Hårdvaran för crypto subsystem
- Validering av Axis ASIC
- Specifikation av Axis ASIC från ett säkerhetsperspektiv
- Utvärdering av hårdvaruplattform ur ett säkerhetsperspektiv

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Axis innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 2000 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

VEM ÄR DU?

Du är en analytisk och engagerad person med ett starkt personligt driv och en förmåga att arbeta både utan tillsyn och som en del av ett team. Är du en person som gillar att förutse riskerna med hur man skriver kod då kommer du trivas här. Du tycker om att arbeta praktiskt med att skriva ren kod och felsöka IoT-enheter. Om du ser dig själv som en `hacker´ då har du hamnat helt rätt. Vi skulle gärna vilja ha någon som intresserar sig även för den biten.

Du ska även ha:

-Civilingenjörsexamen inom datavetenskap, matematik, teknisk fysik, elektronik eller annan relevant utbildning.
- Goda kunskaper inom C programmering
- Ett intresse och kunskap för cyber security och embedded system

Meriterande:

-Kunskaper i Python programmering
-Svenska språket
-TPM eller Secure element kännedom

OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Detta är en inhyrning på 6 månader via Framtiden som eventuellt kan leda till en tillsvidareanställning hos kund.

REKRYTERINGSPROCESS

Intervju med Framtiden, Intervju med Axis, Programmeringstest och eventuellt ett case

VILLKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17:00
Omfattning: Heltid

-Civilingenjörsexamen inom datavetenskap, matematik, teknisk fysik, elektronik eller annan relevant utbildning. - Goda kunskaper inom C programmering - Ett intresse och kunskap för cyber security och embedded system
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000124515953