Jobbet Projektingenjör/Entreprenadingenjör/Installationsingenjör till Assemblin AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektingenjör/Entreprenadingenjör/Installationsingenjör till Assemblin AB publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tillgänglig för en omgående start och har erfarenhet av arbete inom ventilation/vvs/maskin/el/energi? Vill du utvecklas i rollen som projektingenjör på Assemblin AB? Här erbjuds du en roll som projektingenjör på ett av deras spännande och aktuella projekt för ESS i Lund.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Assemblin. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblins omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns de där du är. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar inom el, projektering, installation och service. Assemblin har ett pågående uppdrag för forskningsanläggningen ESS (European Spallation Source) i nordöstra Lund, där de har ett övergripande ansvar för installationsdelarna inom el, brandlarm och ventilation. Assemblin har fått förtroendet att göra installation av avancerad elutrusting i anläggningens 537 meter långa acceleratortunnel. Som projektingenjör är det till detta projekt för ESS du kommer att tillhöra.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör är du främst en stöttande funktion till projektledarna för att skapa rätt förutsättningar för en säker och framgångsrika leveranser i projektet. Du utgår från Assemblins kontor på anläggningen ESS i Lund. I rollen bistår du med administrativa arbetsuppgifter, hanterar dokumentation gällande projektet, framtagandet av kalkyler inför PM, granska ritningar, sammanställa vad som behövs till projektet och hantera inköp. Vidare strukturerar du även information gällande exempelvis kabeltyper och kabelklassning och hanterar denna information i Excel. Vidare blir du som projektingenjör delaktig i kvalitetsarbete och sammanställer samt informerar kunden. Du bistår även montörerna i produktionen.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av närliggande arbete inom ventilation/vvs/maskin/el/energi • Erfarenhet från industri/processindustri är meriterande alt konsultbranschen • Mycket goda kunskaper i Excel • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska För att trivas i rollen som projektingenjör har du förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Vi ser att du har rätt attityd och inställnings till rollen vilket innebär att du innehar ett tålamod och en förståelse för snabba förändringar och ser lösningar snarare än problem.

Övrig information

Start: Omgående, önskvärd start senast i november Plats: Lund Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: projektingenjör, byggingenjör, elingenjör, elmontör, maskininstallation, ventilation, vvs, maskin, el, energi, konstruktör, ingenjör, entreprenadingenjör, kalkylator, Assemblin, ESS

Referens

2865601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till