Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektingenjör / ingenjör till Saferoad jobb i Sundsvall på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektingenjör / ingenjör till Saferoad på Bravura

Projektingenjör / ingenjör till Saferoad

Bravura Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Är du utbildad ingenjör och vill bidra till ökad trafiksäkerhet? Brinner du för CAD-modellering och vill ta nästa steg som projektingenjör? Hos Saferoad erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla trafiksäkerhetsprodukter som gör Sveriges vägar säkrare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företaget

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör på Saferoad stöttar du projektledare och säljare med anpassningar utifrån Saferoads befintliga produktsortiment samt med att ta fram dokumentationer. Din främsta arbetsuppgift är att arbeta efter gällande fastställd ritningsstandard och releaseprocess för 2D och 3D i AutoCAD och Inventor där du tillämpar 3D modellering. Vidare arbetar du med att säkerställa att gällande rutiner i ledningssystem efterlevs ner i organisationen.

Du engageras i allt från administrativa uppgifter till större projekt och bidrar till förbättringsarbete, effektivitet och struktur i projekten. Du har även möjligheten att arbeta över områdesgränserna för att vara med och utveckla hur Saferoad Sveriges använder sitt CAD-system om intresse finns.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör, exempelvis maskin- eller byggingenjör, meriterande med utbildning inom hållfastighetsberäkningar
• Erfarenhet av 2D och 3D-system, meriterande med kunskap inom Inventor och AutoCAD
• God system- och datorvana i Office/Office 365
• Meriterande med erfarenhet av arbete som CAD-ingenjör samt erfarenhet inom industri

I rollen trivs du som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Vi ser att du som söker tjänsten är intresserad av att bidra till trafiksäkerhet som gör Sveriges vägar säkrare.

Övrig information

Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arboga, Stockholm, Sundsvall eller Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, projektingenjör, projekt, Saferoad, CAD, AutoCAD, Inventor, 3D modellering, vägsäkerhet, industri, Arboga, Sundsvall, Stockholm, Borås, maskiningenjör, byggingenjör, heltid, rekrytering

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3603901