Jobbet Projekteringsledare el och automation till Svensk Kärnbränslehantering AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projekteringsledare el och automation till Svensk Kärnbränslehantering AB publicerad av Vattenfall

Heltid
Oskarshamn

ArbetsbeskrivningSvensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. Våra ägare är de svenska kärnkraftföretagen.
Enhet Konstruktion, inom avdelning Teknik, har ett företagsövergripande uppdrag inom konstruktionsområdet för att konstruera och utveckla SKB:s samtliga kärntekniska anläggningar. Som projekteringsledare för el och automation blir du främst en del i projekteringsverksamheten för inkapslingsanläggningen, men även en viktig del för att utveckla SKB:s konstruktionsverksamhet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera, leda och följa upp projekteringsarbetet inom kompetensområdet
  • Utveckla arbetssätt för konstruktion och upprätta styrande dokument för kompetensområdet inom projekt och företagsövergripande för konstruktionsenheten
  • Utveckla krav och förutsättningar för anläggningars el-, och automationssystem till nödvändig detaljeringsgrad
  • Redovisa behov, initiera och leda utredningar inom kompetensområdet
  • Styra och följa upp interna och externa leverantörer
  • Ansvara för upprättande av förfrågningshandlingar för upphandling av konsulter och entreprenadarbeten

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom teknikområdet el och automation alternativt innehar annan lämplig utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som relevant för tjänsten. Önskvärt med tidigare erfarenhet från projektering och konstruktion i anläggningsprojekt eller industri, gärna i en ledande roll. Du har kunskap i datorbaserade konstruktionsverktyg och gällande regelverk.

Erfarenhet från kärntekniskt konstruktionsarbete är meriterande.

Vi söker dig som har ledaregenskaper, är tydlig, lyhörd och entusiasmerande. Du är ansvarstagande och vill bidra till att utveckla verksamheten efter uppsatta mål. Förmåga att hantera och förstå förändringar är ett krav. Vidare har du lätt för att samarbeta och har en god helhetssyn. Tjänsten kräver vana att utrycka sig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Övrigt
  • Placeringsort – Oskarshamn
  • Tillträde enligt överenskommelse

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

För mera information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Wiklund, 070-368 45 22.
För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Zanko Dasko, 070-253 28 96.

Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson,
073-807 23 23.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 26 augusti. Urval sker efter sista ansökningsdatum. 
Tjänsten kan vara säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om det radioaktiva avfallet från Sveriges kärnkraftverk och skydda människor och miljön, nu och i framtiden. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. I vårt system ingår bland annat slutförvaring av radioaktivt driftavfall samt mellanlagring av det använda bränslet. För att uppnå säkerhet på lång sikt behöver systemet kompletteras med ett slutförvar för använt kärnbränsle. Därför har SKB sökt tillstånd för att få bygga ett kärnbränsleförvar i Forsmark i Östhammars kommun. Detta blir ett av de största infrastrukturprojekten i Sverige. SKB är ett företag med bred kompetens. Här finns tekniker, naturvetare, ekonomer, jurister, IT-specialister, kommunikatörer och samhällsvetare. I slutet av 2017 var vi cirka 500 anställda i Forsmark, Stockholm och Oskarshamn. Många av våra anställda arbetar med den dagliga driften av våra anläggningar. Läs mer på www.skb.se

Referens

GE-00254

Om företaget

Morgondagens lösningar kräver nytänkare. Vi letar ständigt efter människor som vill förnya, förändra och förvalta. Vill du vara med och göra skillnad i samhället och bygga det nya energilandskapet? Då är Vattenfall rätt arbetsplats för dig. Hitta ditt nästa jobb hos oss och upptäck allt vi kan erbjuda.

Liknande jobb

Serivcetekniker till Royal Design Kalmar Academic Work
Industriarbetare Kalmar Lernia
HR- konsult för uthyrning Västervik Unik Resurs
Detaljkonstruktör inom el sökes! Oskarshamn Framtiden
Nu söker vi robotsvetsare Västervik Lernia
Ingenjörer sökes till Scania Oskarshamn Scania
CNC-operatör Kalmar Lernia
Säljare Västervik Rusta AB
Junior Elkonstruktör till WSP Oskarshamn Framtiden
Mjukvaruutvecklare till Tieto Kalmar Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till