SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektör Säkerhetssystem - Nordic Level Group Göteborg jobb i Göteborg på Nordic Level Group

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektör Säkerhetssystem - Nordic Level Group Göteborg på Nordic Level Group

Projektör Säkerhetssystem - Nordic Level Group Göteborg

Nordic Level Group Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nordic Level Group är en helhetsleverantör av tillförlitliga trygghets- och säkerhetslösningar och tjänster. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Vårt team av erfarna säkerhetsexperter är verksamma inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations. Våra tre divisioner har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet från rådgivning till teknik och bemanning. Nordic Level Group erbjuder marknadsledande helhetslösningar med fokus på kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar. Vi vet vad som fungerar och utmanar ständigt det som inte gör det i en gammaldags bransch präglad av gamla strukturer. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar – det vi kallar ett levelled life.

Projektör Säkerhetssystem


Företaget är inne i ett mycket spännande skede och behöver nu förstärka med en duktig projektör för att möta upp den ökande efterfrågan.


Tjänsten innebär att du är affärsområdets spetskompetens inom passersystem, inbrottslarm och CCTV. Du bistår övriga på affärsområdet genom att granska deras underlag samt att sätta ihop tekniska lösningar, till exempel inför projekt eller i förekommande fall komplexa serviceuppdrag. Du stöttar projektledare och affärsområdeschef i deras dagliga arbete kring tekniska frågor och paketeringar av tekniska lösningar. Det innebär ett tätt samarbete med servicepersonal, projektledare och våra övriga projektörer samt löpande kontakt med samarbetspartners. Du kommer att spela en nyckelroll och ha stort ansvar för att uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet uppnås.


Vi söker dig som antingen jobbat som offertkalkylator eller säkerhetskonsult ett tag men behöver en ny utmaning eller så har du varit säkerhetstekniker och framgångsrikt jobbat med installation, driftsättning och service av säkerhetsanläggningar och känner dig redo för nästa kliv i karriären. Oavsett vilken bakgrund du har så behöver du vara en noggrann och produktiv person samt inneha ett stort intresse för säkerhetsteknik och IT-lösningar. Vi utgår ifrån att du har körkort och behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift samt att du är väl förtrogen med AutoCad eller Elkoda. Svenskt medborgarskap är också nödvändigt för denna tjänst.


Det här blir kanske den mest spännande utmaningen hittills i din karriär och förutom kompetenta, glada och positiva arbetskamrater erbjuds du bra anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del av ett engagerat team som har ett stort fokus på tillväxt och dina insatser kommer att ha stor betydelse för utvecklingen.


Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan och berätta gärna i din cv eller ditt personliga brev om dina tidigare uppnådda resultat. Har du frågor så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.53030