Jobbet Projekteringschef till Grännäs Trähus har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projekteringschef till Grännäs Trähus publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Arbetar du som konstruktör i dagsläget och vill ta nästa steg i karriären? Lockas du dessutom utav möjligheten att få arbeta på en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder? Grännäs Trähus söker nu dig som vill vara med och bidra till deras fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Grännäs Trähus.

Om företaget

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Lägenheterna är producerade med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för samhället. Lägenheterna tillverkas i moduler i två egna fabriker; en i Gävle och en i Valdemarsvik. Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A – ett snabbt växande fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige. Idag arbetar mer än 50 personer i fabriken i Valdemarsvik som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen som projekteringschef ansvarar du för ett team projektörer inom områdena trä, el, ventilation och rör i samband med nya projekt. Du leder och fördelar arbetet och skapar rätt förutsättningar för att projekten levereras till rätt kvalité och tid. I rollen ansvarar du även för att aktivt driva utvecklingen av nya, smarta lösningar i konstruktionen. Detta innebär att du granskar, utvecklar och konstruerar lösningar för att uppå en effektivare produktion. Du blir en del av ett familjärt bolag där du får fördelarna så som gemenskap, närhet till kollegor och en stor möjlighet att påverka arbetet. Vidare rapporterar du till Vice VD.

Formella krav

• Avslutad högskoleutbildning inom området • Några års arbetslivserfarenhet inom konstruktion/byggnadskonstruktion • Kunskap i CAD-program • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • B-körkort För att trivas i rollen är du självgående och trygg i att ta ansvar. Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ansvara för ett team projektörer ser vi att du har ett intresse för att samarbeta med andra människor och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi tror även att du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt prioritera rätt saker.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Valdemarsvik Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: projekteringschef, projektör, projektering, konstruktör, ledare, chef, leda, CAD, bygg, byggingenjör, ingenjör, teknik, byggnad, lägenheter, moduler, fastigheter, hus, trä, trähus, Norrköping, Åtvidaberg, Söderköping, Norrköping, Valdemarsvik, rekrytering, heltid, Grännäs Trähus

Referens

2785401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till