Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektekonom sökes till infrastrukturbolag i södra Sverige jobb i Kalmar på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektekonom sökes till infrastrukturbolag i södra Sverige på Academic Work

Projektekonom sökes till infrastrukturbolag i södra Sverige

Academic Work Kalmar, Kalmar län Heltid
Just nu söker Academic Work för kunds räkning en driven projektekonom. Bolaget är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med framtidens infrastruktur i Sverige, Norge och Finland. Vi söker dig med en utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet, som är strukturerad och har ett öga för detaljer, samt förmågan att driva och hålla ihop ett projekt. Ansök redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Tjänsten som projektekonom innefattar varierande arbetsuppgifter inom ekonomi där det ställs krav på dina strukturella förmågor såväl som din kommunikativa skicklighet. Du kommer att vara en nyckelperson i att få företagets projekt att löpa på smärtfritt där du bl.a. kommer att ansvara över att faktureringsunderlag har kommit in och är kompletta och se till att prislistor stämmer överens gentemot kund. Arbetet innebär även att sammanställa ekonomiska månadsrapporter över projektet, följa upp KPI:er och nycketal och närvara vid externa månadsmöten med kund samt att följa upp personal internt.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och löper i 6 månader framåt med god chans till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Löpande kontering av fakturor
* Stämma av faktureringsunderlag med arbetsledare
* Sammanställa ekonomiska månadsrapporter
* Hantering av kontraktsfrågor
* Sammanställa offerter och skicka till kund
* Skicka prognoser över projekt till kund

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Har goda kunskaper i excel
* Är obehindrad i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter
* Innehar B-körkort

I rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper samt din motivation och intresse för tjänsten. Vi utgår därmed från fyra nyckelkompetenser som vi ser att du besitter för att vara framgångsrik i rollen.

Som person ser vi att du är

* Strukturerad
* Noggrann
* Uthållig
* Kommunikativ

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 8-17
* Placering: Företaget har kontor i Karlshamn, Kalmar, Hässleholm och Alvesta. Med fördel bor du i närheten av Kalmar eller Karlshamn och kan arbeta från något av dessa kontor.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Vår kund är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med framtidens infrastruktur i Sverige, Norge och Finland. De bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik samt utför drift- och underhållsarbeten på flertalet järnvägssträckor. Med omkring 450 medarbetare är de experter inom alla teknikområden och står för modernisering av våra vägar och järnvägsnät.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060680-SE