Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Projektekonom job in Sundsvall at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Projektekonom på Poolia

Projektekonom

Poolia Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en utbildad ekonom som vill utvecklas i en bred och spännande roll? Har du drivet, engagemanget och dessutom en fena på siffor? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som projektekonom ansvarar du för sammanställning av ekonomiska underlag för respektive projekt avseende både budget och prognoser. En viktig och stor del av ditt arbete kommer omfatta stöd till projektansvariga och projektledare med ekonomiska frågor i projekten. Det är en spännande tjänst med mångsidiga arbetsuppgifter inom projektuppföljning, fördela kostnader, fakturering, månadsbokslut och resultat. Tjänsten är belagd dagtid, mån-fre och du kommer vara en av 5 projektekonomer.

Vem är du?
Du har i grunden en Universitetsexamen inom ekonomi, eller motsvarande kunskaper inhämtad genom minst 5 års praktisk erfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt tidigare erfarenhet av MS Office och Outlook.

För att passa in i rollen som projektekonom krävs det att du är en driven person med stor vilja att lära. Då tjänsten innebär mycket kontaktytor krävs det att du är en kommunikativ lagspelare. Du ser möjligheter ur flera perspektiv och kommer gärna med initiativ och planerar samt driver dina uppdrag självständigt. Vidare trivs du med att dela med dig av din kompetens och kan lätt förmedla den till andra. Du är förändringsbenägen och har förmåga att agera flexibelt och är öppen för andras idéer.

Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på Poolia.

Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

 

Rekommenderade färdigheter

Svenska (Undervisning)
Engelska (Undervisning)
Ms Office

Rekommenderade jobb

Projektekonom
Poolia Sundsvall Heltidsanställd
Truckkort? Sommarjobba på lager!
StudentConsulting Västernorrlands län - Sundsvall Deltidsanställd
Ej angett
Nu söker vi drivna säljare till Tele2!
StudentConsulting Västernorrlands län - Sundsvall Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59945