Jobbet Projektdokumentatör sökes till kund i Västerås. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektdokumentatör sökes till kund i Västerås. publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av administration, dokumentation eller support?
Är du organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt?

Välkommen att söka denna tjänst idag!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en person som vill jobba med projektdokumentation till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik

Du observerar arbetsmoment och pratar med organisationen och dina kollegor för att förstå tillvägagångssättet, dokumenterar och skapar instruktioner för varje moment. För tjänsten krävs ingen industrierfarenhet, utan du ska vara socialt kompetent, våga ta för dig och prata med organisationen. Du är duktig på att skriva och dokumentera både på svenska och engelska. Som person är du ordningsam och noggrann.

Du arbetar självständigt med dina uppgifter, och är en del av produktionstekniker teamet.

Detta söker vi:

För tjänsten krävs:
- Det är en junior roll som kräver minst gymnasieutbildning och 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom administration, support, dokumentation, men det viktigaste för oss är att du är rätt person.
- Krav på kunskap inom Office 365 och ffa Word
- Krav på svenska och engelska och duktig på att uttrycka sig i skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50218

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till