Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektcontroller sökes till SBB i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektcontroller sökes till SBB i Stockholm på Randstad AB

Projektcontroller sökes till SBB i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en analytisk projektcontroller med kunskap inom redovisning alt. redovisningsekonom med erfarenhet från fastighetsbranschen? Då har du här en möjlighet att hitta en bred och utvecklande roll. 

SBB (Samhällsbyggnadsbolaget) är ett bolag som haft en fantastisk tillväxt och där man nu satsar för att ta bolaget vidare till nästa nivå. Ett ambitiöst mål är uppsatt där fastighetsbeståndet ska växa och vara på hela 300 miljarder till 2026. 

SBB söker därför en erfaren person som vill anta rollen som projektcontroller och bidra med utveckling av projektstyrning, processer, rutiner samt kunskap kring projektbokslutsarbetet.

I rollen rapporterar du till koncerncontroller och kommer att vara placerad på kontoret i Stockholm. I teamet finns idag tre förvaltningscontrollers och en verksamhetscontroller samt en projekt- och JV-controller.
ansvarsområde.

Du kommer, tillsammans med projekt- och JV-controllern, att vara involverad i majoriteten av de större projekten, bl.a. många nyproduktionsprojekt bostäder,  men även mindre projekt, hålla i processtyrning och utveckla rutinerna för projektresan från start till mål.

  •  Säkerställa att koncernens projektprocess uppdateras, kommuniceras till berörda och att den följs
  • Säkerställa uppföljning och analys av projekt
  • Rapportering av projekt
  •  Agera stöd till förvaltnings- och fastighetsutvecklingsorganisationen avseende projektredovisning inkl. skattemässiga aspekter
  • Vara behjälplig i framtagandet av koncernens rapporteringar
  • Bidra till att koncernen som helhet uppnår sina målkvalifikationer.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi eller redovisning.  Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet som projektcontroller alt. som redovisningsekonom inom fastighetsbranschen. Du bör trivas med analytiskt arbete och att sätta struktur. Kunskap inom skatt och moms samt bokslut och rapportering inom fastighetsbranschen, är ett krav för att lyckas i rollen. Goda Excelkunskaper krävs. Du talar och skriver obehindrat i svenska och engelska.

Eftersom rollen innebär många kontaktytor i organisationen, är det viktigt att du trivs i en utåtriktad, ansvarsfull och synlig roll. För att lyckas i rollen är du en person som är självgående, social och lösningsorienterad.

På SBB erbjuds du en roll där du får ta stort ansvar och vara med på en resa i ett bolag som är i en mycket spännande utvecklingsfas!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla relevanta sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Känner du igen dig i vår beskrivning av rollen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar SBB med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joakim Folmer-Hansen,
[ Email address blocked ]   070-148 57 66. 

Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367058