Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektchef till Prison Island jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektchef till Prison Island på Norén & Lindholm

Projektchef till Prison Island

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 8-99 år där det, likt TV-succén Fångarna på fortet, handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar.

Prison Island är en svensk kedja som startade 2004 i Västerås och har sedan dess växt till en Internationell äventyrskedja. Idag finns vi i ett 10 tal länder med över 50 anläggningar och har en mycket snabb fortsatt tillväxt!

Projektchef
Vi växer så det knakar! Vi siktar på att uthålligt genomföra 10-15 större konstruktionsprojekt per år där vi bygger nya Prison Island anläggningar. Ofta har vi tre projekt i gång samtidigt och vårt mål är att kunna utöka till fyra parallella projekt.

Vi är medvetna om att vi kan effektivisera mer. Vi har en egen verkstad med tillverkning och förproduktion av komponenter och moduler för att kunna;

  • Göra snabbare installationer.
  • Bättre standardisering.
  • Förenklar för våra franchisetagare att byta ut och uppgradera i sina anläggningar.
  • Ökad testning och bättre kvalitet.

Och det är här du kommer in i rollen som Projektchef. Förutom vår egen verkstad så kommer du även att ytterst vara ansvarig för samtliga konstruktionsprojekt samt service och uppgraderingar. Detta innebär att du planerar projekt och personal. Du kommunicerar med kunden om förutsättningar, förberedelser, tidsplan etc.

Du följer upp och ger feedback till kund, personal och leverantör.

I rollen som Projektchef ingår ett ekonomiskt ansvar och du har också ett personalansvar för ca 10-15 personer som vi ser att du leder med trygg hand och säkerställer att vi har rätt kompetens.

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du ser dig själv som något av en allkonstnär! Förmodligen så har du erfarenhet av bygg och produktion men erfarenheten kan vara från mindre installations och projektverksamhet.

Du är en naturlig ledare som dina medarbetare kan lita på. Du ställer krav men är också lika duktig på att bygga team och arbeta med utveckling av individ och team.

Då våra kunder finns runt om i världen är det viktigt att du är en kommunikativ person som verkligen gillar dialogen med våra kunder. Du gillar också att resa och har inga problem med att flera gånger om året vara borta på veckolånga tjänsteresor till kunder och projekt runt om i världen.

Trots att vi kan se tillbaka på en fantastisk utveckling så ser vi själva att vi bara är i starten – vi har en hög ambition och har erfarenheten och kunskapen av att lyckas. Skalbarhet är därför viktigt, hur vi strukturerar nu gör att vi lyckas sen! Vi tror med andra ord att du är en person som kan och vågar lyfta blicken för att på så sätt skapa rätt förutsättningar för Prison Island att lyckas med våra mål.

Krav är att du har B-körkort. Det är också ett krav att du är trygg med engelskan. Har du dessutom ytterligare ett språk i bagaget är detta meriterande.

Varför ska du skicka in en ansökan?
För att återanvända ett citat av vår VD ” Det är så groteskt roligt”!

Vi är stolta över den resa vi har gjort hitintills men vi är långt ifrån klara. Så om du vill vara med i ett bolag i stark tillväxt, där nya produkter och teknikutveckling alltid ligger högt på vår agenda så vågar vi lova en rolig utmaning för dig. Du kommer att få arbeta internationellt med kunder i olika länder och olika kulturer. Alla med samma mål; att erbjuda besökare en fantastisk upplevelse!

I rollen som Projektchef finns det också stora möjligheter att fortsätta utvecklas inom bolaget! Då vi erbjuder våra kunder upplevelser är vi också lika noga med att själva ha kul på jobbet. Vi umgås, tar en afterwork, åker skidor och ser till att jobbet inte bara är ett jobb.

Placeringsort är Västerås.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] snarast. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Niclas Bardh hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2300